Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі призовник через вікно туалету хотів утекти з військкомату. Подробиці інциденту (ФОТО)

Житель Бережан, намагаючись самовільно покинути призовний пункт, зірвався з висоти п’ятого поверху.

20 травня о 17.37 до чергової частини Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення про те, по вулиці Тролейбусній,5 з вікна приміщення військового комісаріату випав хлопець.

– Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, з’ясувала, що житель Бережан, 1993 року народження, намагаючись через вікно вбиральні самовільно покинути призовний пункт військового комісаріату, зірвався з бетонного карниза і впав на дах прибудови, – розповів слідчий Тернопільського відділу поліції Віталій Капиця. – Покаліченого хлопця з чисельними травмами госпіталізували до одного з медичних закладів обласного центру.
Медики встановили, що внаслідок падіння потерпілий отримав політравму, відкритий перелом лівого передпліччя, закриту травму хребта, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.

  • Житель Бережан мав пройти обласну медичну комісію і вже сьогодні його справу вивчали б представники військових частин, – розповів Андрій Миськів, заступник військового комісара по роботі з особовим складом Тернопільського обласного військового комісаріату.

Наразі хлопець перебуває в лікарні. Його стан стабільно важкий. Поліцейські розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 120 ККУ – доведення до самогубства.

Військовим комісаром Тернопільського ОВК призначено службове розслідування для з’ясування причин, які призвели до даної події.

На Тернопільщині скандал через ревнощі закінчився пограбуванням

100 років милосердя:  у Тернополі будуть святкувати 100-річчя Товариства Червоного Хреста