Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У селі під Тернополем підприємець з дружиною відбили напад нічних рекетирів з Кавказу

Про резонансний злочин на прес-конференції повідомив начальник Управління Нацполіції у Тернопільській області Олександр Богомол.

22 травня уночі в помешкання підприємця у селі Ангелівка Тернопільського району пробралося кілька осіб, вихідців з кавказького регіону. За попередніми даними, нападників було троє або четверо.
-Злочинці залізли через вікно. В будинку вдома були підприємець з дружиною, їхній син та мати одного з подружжя, – розповідає Олександр Богомол. Першим опір злочинцям дав сам господар. Чоловіка дуже сильно відгамселили. Побиття було досить жорстоким. Другий зловмисник пробрався в кімнату, де була жінка і напав на неї. Господиня захищалась і праскою добряче йому «віддала». Коли жінка ще крикнула, що вже повідомила поліцію і ті скоро будуть на подвір’ї, злочинці почали утікати через паркан. Господарі добре чули кавказький акцент у нападників. Особливо, коли ті щораз кричали: «Давай дєньгі!» Ми розуміємо, що це могла бути група кавказців з прив’язкою до місцевої кавказької спільноти, – каже Олександр Богомол.

Головний шериф Тернопільщини просить тернополян повідомляти поліцію про підозрілих осіб кавказької зовнішності, особливо коли вони пересуваються на авто з євробляхами.
«Злочинці добряче наслідили на місці. Всі ці докази ретельно зібрали і в поліції сподіваються, зможуть використати їх як доказову базу, коли зловмисників затримають. А це – лише питання часу», – пообіцяв Олександр Богомол.
За інформацією 20 хвилин потерпілий вів бізнес на ринку секонд-хенду на вулиці 15 квітня поблизу колишнього ресторану “Диканька”

У Тернополі обікрали благодійний фонд

Вулицями Тернополя пройшлися сотні тернополян у вишиванках (ФОТО)