Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянка розповіла, як можна легко заробляти гроші у соціальній мережі

Офіційне відкриття соціальної мережі єСвоє відбулося лише кілька днів тому. І сьогодні -це повноцінна мережа, де можна переписуватися з друзями, шукати нові знайомства, слухати музику, ділитися фотографіями, писати, читати і навіть заробляти гроші. А найприємніше те – що одна із засновників єСвоє – наша тернополянка Олександра Струмчинська!

-Вітаю з офіційним відриттям, передусім. Скільки часу працювали над мережею Єсвоє і що вдалося зробити?

-Ідея створення соціальної мережі прийшла рік тому, коли в Україні офіційно заборонили «Вконтакте» та «Однокласники». Усі дванадцять місяців тривала розробка і ось із beta-версії наша соціальна мережа  перейшла у повноцінне функціонування. Офіційно запустили ядро соціальної мережі “єСвоє”  17-го травня 2018 року під час прес-конференції у Луцьку.

Наша команда доклала багато зусиль, аби продукт був максимально  корисним для користувачів . Наразі вже можна використовувати основні функції комунікацій. Особливістю соцмережі є те, що в своєму складі вона матиме чимало корисних додатків.  Тому ми її  вже сміливо називаємо соціальною мережею без обмежень – все, що є в інтернеті, все буде в “єСвоє”.

– Розкажи про свою команду. Хто за що відповідає?

-До проекту нині на комерційній основі залучено уже більш ніж п’ятдесят молодих фахівців в галузі програмування, ІТ-технологій, рекламного бізнесу та мерчендайзингу.  Це люди із різних куточків країни.

У зв’язку з постійним розширенням штату, соціальна мережа єСвоє запрошує на роботу таких спеціалістів: PHP-програміст, Senior, Middle, Junior PHP-розробник. Всі деталі можна дізнатися написавши нам на пошту job@esvoe.com та виславши своє резюме.

-Чи реально заробляти гроші у соцмережах? Як це зробити у єСвоє?

-Саме сьогодні  в нашій країні найпотрібніше дати людям можливість заробляти легко. Тому у «єСвоє» ми розробили сервіс «єГаманець» – він дасть змогу окрім розраховуватися навіть із телефону, замовляючи товари чи послуги, та його зручно поповнювати – заробляти кошти не виходячи із соціальної мережі. Користувачі соціальної мережі автоматично отримуватимуть %-ки від проданої реклами на їхніх особистих сторінках – чим більше активної аудиторії на сторінці, тим більша винагорода.   У гаманці можна буде тримати будь-яку валюту – йдеться навіть про власну криптовалюту мережі «єТокен». Вона також дасть змогу накопичувати та зберігати ресурси. Криптовалюта розроблена на основі технології блокчейн.

-Чим ще єСвоє відрізняється від інших, які нові можливості дає користувачам?

-Основною відмінністю соціальної мережі  “єСвоє” – є можливість окрім звичного спілкування, робити велику кількість інших зручних та необхідних звичайному користувачеві мережі Інтернет в одному місці, не виходячи із акаунту соціальної мережі, зоокрема:

  • сторінка користувача в соціальній мережі, як платформа для бізнесу;
  • електронний торгівельний майданчик;
  • гаманець із власною крипто валютою;
  • сервіси з легальним аудіо та відео контентом;
  • квитковий сервіс.

Основним додатковим сервісом мережі, що відрізняє її від інших є – торгівельний майданчик –   в межах якого кожен користувач мережі може бути як покупцем так і продавцем. Для того, щоб продати товар досить буде створити пост в якому розміщене фото, опис і ціна товару. При купівлі, гроші моментально переходять з гаманця покупця на гаманець продавця, але за замовчуванням (якщо це активовано), або вони знаходяться в замороженому стані до наступного моменту (отримання замовлення). Покупка оплачується тільки з гаманця мережі, який можна поповнювати безліччю способів.

Однією з новинок мережі є квитковий сервіс. Купувати квитки на подію можна як за допомогою кредитної картки так і користуючись коштами на електронному гаманці «єСвоє».
В квитковому сервісі користувачі зможуть переглядати всі афіші майбутніх цікавих подій, обирати місце в залі, знаючи, хто з інших користувачів мережі буде сидіти поряд та купувати квитки не виходячи з мережі єСвоє. Організатори заходів будь-якого масштабу при створенні сторінки майбутньої події окрім опису і фотографій зможуть завантажувати схему залу, відкривати доступ користувачам до перегляду куплених місць іншими користувачами мережі, одразу продавати іншим споживачам.

Також перевагою буде легальна музика – частина її буде безкоштовно, а  наприклад, на новинки,  можна буде оформити підписку. Також підписку  можна буде придбати, переглянувши всього-на-всього кілька актуальних рекламних роликів, підібраних саме інтереси користувача . Цікаво, що можна буде подарувати трек іншому користувачеві. Перші півроку після відкриття музика буде безкоштовною.

-Багато відомих людей приєдналося до єСвоє і активно популяризує й підтримує мережу. Похвалися, хто саме.

-Так, насправді, варто наголосити на тому, що окрім розробки на етапі розробки  ми вже залучились підтримкою багатьох партнерів – Квартал Концерт, PearStory, гурт “Без Обмежень”, гурт “DZIDZIO”, івент-агенція  “Арт хвиля”  та багато інших. Це ці люди, які активно підтримують єСвоє та сприяють розвитку. Зокрема,  більше ніж пів року успішно проходить тур Без Обмежень, де наша соціальна мережа є головним партнером, в нас навіть  спільний слоган «єСвоєсоцмережа без обмежень». З самого початку туру ми разом і пліч о пліч йдемо до успіху.  З 26 травня ми стартуємо з великим МЕГА-ТУРОМ DZIDZIO “SUPER-PUPER”, під час якого  відвідаємо близько 60-ти міст України, лише на арені Львів буде 30 тисяч фанів.  Єсвоє буде на кожному концерті  на кожному із яких відвідувачам будуть роздаватися спеціальні промо-коди за допомогою яких кожен матиме можливість поповнити особистий гаманець у соціальній мережі. На першому мега-концерті у Львові відвідувачам будуть надані промо-коди на суму більш ніж 3 мільйони гривень. Квитки на цей Мега-тур можна купувати прямо в соціальній мережі.

– Дуже сподобалася функція, яка дозволяє слухати українські радіостанції. Це те, чого не вистачає у популярному Фейсбуці.

Так, це одна з переваг нашої соціальної мережі.  Ми пропонуємо розміщення  у загальному списку радіостацій  з можливістю прослуховування ефірного контенту Радіо усім бажаючим, при цьому таким партнерам забезпечуємо активну інформаційну підтримку.

-Чи критикують, які є побажання від користувачів, як ставитеся до порад?

-Так, звичайно, критикують. І серед маленьких порцій негативних емоцій користувачів я знаходжу для себе багато корисних порад, які використовую зараз і ще зрозуміла, що “диванні експерти” – рушій негативу, який я на щастя не приймаю. Далі рухатись допомагає наполегливість та бажання досягати поставлених цілей.

Скільки людей – стільки й думок  Давно переконалась, в тому, що те, що нам «подобається» чи «не подобається» – це всього лиш наше відношення до тих чи інших речей. Часто натикаюсь на коментарі і дивуюсь чужим «Фе» і «Бе», які є зневагою до інших, які самостійно роблять свій вибір, які роблять, так як їм це подобається, які роблять те, що вони люблять.

Нікого своїм коментарем образити не хотіла. Але закликаю усіх бути трішки добрішими і наполегливо працювати над собою/своїми проблемами та успіхами і світ стане кращим і ми станемо кращими.

-Що ще плануєте зробити найближчим часом?

-Найближчим часом плануємо довести все вищезгадане до бездоганності, щоб приступити до реалізації наступних додатків соціальної мережі – дитячої соціальної мережі, візиток, єАвто та багато інших.

Скільки зараз користувачів у мережі єСвоє? Які області найактивніші і чи підтримує Тернопільщина?

Станом на сьогодні в соціальній мережі зареєстровано близько 30-ти тисяч користувачів. Найбільша підтримка відчувається із міст центральної та західної України ( Тернопільщина входить в цей перелік).

-Яке майбутнє бачиш для соціальної мережі єСвоє?

-Майбутнє соціальної мережі, яке я бачу – все, що в інтернеті буде доступне у соціальній мережі і весь світ заговорить єСвоє  (eSvoe).

Твої побажання користувачам єСвоє і читачам сайту “ГАЛАС”.

– Бажаю знайти своє у соціальній мережі “єСвоє”. Теплих приємних емоцій від прочитаної статті і любові! Любіть те, що робите! Робіть те, що любите!

Запитувала Наталія Червак

 

Тернопільські випускники розпочали першу сесію ЗНО: коли оголосять результати?

На Тернопільщині рекордна кількість музикантів зіграла гімн