Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Суд залишив за ґратами винуватця смертельної аварії на Тарнавського (ФОТО)

Колегія суддів відхилила апеляційну скаргу захисника винуватця резонансної аварії в Тернополі й залишила без змін покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі.

«26 березня 2017 року, опівдні, Олег М., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керував автомобілем “ВАЗ-21099”. Рухаючись по вул. Тарнавського у напрямку вул. Київська, наблизився до регульованого пішохідного переходу, де в цей час по переходу перебігав дорогу 68-річний потерпілий Г. Продовжуючи порушувати Правила дорожнього руху, обвинувачений не вжив заходів щодо уникнення наїзду на перехожого», – повідомили у прес-службі апеляційного суду Тернопільської області.

У результаті ДТП потерпілий отримав масивні травми, від яких помер у кареті “швидкої допомоги”.

У апеляційній скарзі захисник обвинуваченого просив вирок суду пом’якшити, звільнивши Олега М. від відбуття покарання зі встановленням 1 року іспитового строку .

Заслухавши суддю доповідача та думку учасників процесу, вивчивши матеріали справи, колегія суддів прийшла до переконання: оскільки злочин є тяжким і вчинений у стані алкогольного сп’яніння, а заподіяну моральну шкоду Олег М. не відшкодував, підстав для пом’якшення покарання обвинуваченому немає.

“Ну, якщо він чорний, то хай платить 300 грн, а не 100”, – тернопільський водій

У Тернополі побудують реактор для виробництва біогазу?