Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стрілянина, бійка та крики. У Тернополі виганяли табір ромів (ФОТО)

Правоохоронці Тернополя встановлюють осіб, які напали на табір ромів.

– Поліція розглядає кілька версій даної події. В першу чергу – це конфлікт між місцевим населенням та ромами, бо напередодні були скарги на негативну поведінку ромської спільноти на Тернопільщині,- каже Олександр Богомол.

Потерпілі стверджують, що вони на вогнищі готували вечерю, коли забігла група людей і пролунали звуки, схожі на постріли. Роми почали тікати в ліс. Під час сутички загорілися намети.

На пошуки ймовірних нападників виїжджали патрульні поліцейські та група реагування патрульної поліції. За півтора кілометра від місця події правоохоронці зупинили групу осіб. Їх запросили у Тернопільське відділення поліції. З місця дебошу вилучили гільзи, ймовірно від пневматичної зброї.

Поліцейські опитують людей. За медичною допомогою ніхто не звертався. Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 296 частина 4 ККУ – Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

На Тернопільщині серед села лежав мертвий молодий чоловік

На Тернопільщині знову хочуть привабити інвесторів