Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Папа Франциск зустрівся з українськими воїнами (ВІДЕО)

Понтифік  благословив українських військових, які взяли участь Міжнародному Військовому Паломництві до Люрду.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив настоятель Гарнізонного храму Петра і Павла УГКЦ у Львові Степан Сус.
«Папа Франциск поблагословив українських воїнів! Сьогодні на загальній аудієнції у Ватикані Папа Франциск звернувся з привітанням до учасників 60-го Міжнародного військового паломництва, що відбувалось у Люрді, Франція», – написав священик.
Понтифік сказав, що завжди молиться за Україну.
«Вітаю українських прочан, які брали участь у 60-му Міжнародному Військовому Паломництві до Люрду. Неустанно благаю Господа, щоб загоїв рани, завдані війною та обдарував своїм миром дорогу українську землю. Нехай Господь Бог благословить усіх вас!» – цитує слова Римського Архиєрея Радіо Ватикану.
Як повідомляє Департамент інформації УГКЦ, цьогорічна делегація військових паломників з України була найчисленнішою за всі роки, нараховуючи 200 осіб. До складу неї увійшли військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, воїни, що були поранені під час АТО, жінки, які втратили своїх чоловіків на війні, а також курсанти та оркестр Національної академії сухопутних військ імені П. Сагайдачного. Делегацію очолював владика Михайло Колтун, керівник Департаменту військового капеланства УГКЦ. Українські військові беруть участь в Міжнародному паломництві до Люрду від 1996 року.

«Я випив 50 грам, зараз дружина буде їхати», – водій на львівській трасі (ФОТО)

Як не платити іногороднім за садочок у Тернополі?