В Асоціацію м’ясної галузі обєдналися підприємства, що займаються переробкою м’яса.
Перше установче засідання провели в Києві, де головою Ради обрали тернополянина Івана Чайківського.
Про це він повідомив в себе на сторінці у “Фейсбуці”.
“М’ясопереробна галузь України заявила про себе на повний голос. Підприємства, що створюють кінцевий продукт з доданою вартістю, дбають про продовольчу безпеку нашої держави, об’єдналися”. – написав І.Чайківський.
За його словами, власники 16 м’ясопереробних компаній створили Асоціацію, щоб захистити українського товаровиробника, відстоювати інтереси тих, хто годує українців, створює робочі місця та платить податки до українського бюджету.
“Колеги довірили мені очолити Асоціацію на найближчий рік – мабуть, найважчий рік становлення нашої нової громадської організації, – повідомив Чайківський.