Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські посадовці розповідають про свої успіхи у Страсбурзі та Кракові

Наприкінці квітня топ-менеджери Тернопільщини вирушили підкорювати Європу.

Про це можна дізнатися з їхніх сторінок у соцмережах.
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна в складі української делегації на чолі з віце-Прем’єр-міністром Генадієм Зубком перебувають у Страсбурзі, де взяв участь у слуханнях з питань законодавчого регулювання дотримання законності в діяльності органів місцевого самоврядування в Україні. Мова йшла про те, яким чином до конституційних змін та введення в Україні інституту префектів, забезпечити ефективність влади на місцях та нагляд за дотриманням законодавства органами місцевого самоврядування України.
Ще один цікавий форум у ці дні відбувається у Кракові – 4-th Europe’s Congress of Local Governments. У місті над Віслою «зачекінилися» мер Чорткова Володимир Шматько та заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.
«26-27 квітня працюю на 4-th Europe’s Congress of Local Governments в Кракові разом з міським головою Кам’янця –Подільського», – повідомляє Володимир Шматько.


«Сьогодні мав особливий день. Представляв Тернопіль на European Congress of Local Governments. Та й тему мав особливу)))», – розповідає Леонід Бицюра про презентацію теми «Кіно – як фактор промоції та розвитку регіону».

В лісі на Тернопільщині зникли дерева на півмільйона гривень

На вихідні на Тернопільщині прогнозують спеку