Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Молоді націоналісти Тернополя навідалися в заклад, де співали про російських офіцерів

1 квітня активісти молодіжних націоналістичних організацій провели патріотичну акцію.

Нагадаємо, що нещодавно в одному з розважальних закладів Тернополя представники силового відомства танцювали під пісню Газманова, в якій прославляється “гідність та честь” російських офіцерів. Це відео зібрало в мережі youtube майже десятки тисяч переглядів, а сам інцидент на слуху у кожного другого тернополянина.
“Ми вважаємо недопустимим, щоб у будь-яких закладах України звучала подібна музика, а люди, які захищають северенітет нашої держави, були її прихильниками. Війна триває не тільки на Сході України, але й у наших головах”, – каже Голова ТОО Молодіжного Націоналістичного Конгресу Микола Мисак.
Учасники Молодіжного Націоналістичного Конгресу (МНК) та НВР ” Правий Сектор” відвідали місце інциденту, ресторан “Галич”, щоб вказати власникам закладу на всю аморальність таких розваг у світлі сьогодення.
Як повідомлялося, рішенням виконкому міської ради Тернополя ще в 2016 році було заборонено пісні Газманова, Кобзона, Лєпса, Боярського та ще десятьох російських виконавців. Ця музика не повинна лунати у громадських місцях, маршрутках, закладах харчування та торговельно-розважальних центрах.
Активісти заспівали повстанських пісень та закликали адміністрацію ресторану надалі контролювати репертуар. Відвідувачі підтримали таку ініціативу, а керівництво ресторану публічно вибачилося.

Перед в’їздом у центр Тернополя величезні затори

Тернопіль – перше місто України, яке у 2018 році перейде на великі автобуси