Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Юні тернополяни можуть стати акторами телевізійної комедії

Дітей, віком від 6 до 15 років, запрошують пройти кастинг у мережі на ролі в комедійній кінострічці «11 дітей з Моршина».

Кастинг проходитиме у два етапи. Перший етап – пошук у соцмережах претендентів на участь у фільмі за розміщеним фото з хештегом #11ДітейЗМоршина. Другий етап – кастинг претендентів, за результатами якого будуть відібрані учасники фільму.
Щоб отримати роль у комедії дітям не потрібно бути акторами чи мати спеціальну освіту чи досвід зйомок. Достатньо розмістити в Instagram чи Facebook своє фото, яке максимально асоціюється з Моршином. І обов’язково підписати #11ДітейЗМоршина. Посилання на фото відіслати на емейл m11kids.casting@gmail.com. У листі вказати свій номер телефону, аби знімальна група могла зв’язатися у разі відбору.
Після онлайн-відбору претендента запросять на основні відбори, які відбудуться 21 квітня у Києві та 28 квітня у Львові.
Зніматимуть комедію за власним сценарієм під назвою “11 дітей з Моршина” з відсиланням до голлівудського авантюрного екшену “11 друзів Оушена”.
– Немає нічого неможливого для тих, чиє життя тільки починається! Кілька дітей з українського курортного містечка вирішують пограти в дорослі ігри і організувати справжню аферу століття. На що здатні одинадцять дітей з Моршина – можна тільки здогадуватися, – йдеться у синопсисі до проекту.
Підготувала Світлана Дяченко

Заступник тернопільського обласного військового комісара вирощує на підвіконні цитрусовий сад (ФОТО)

З відчаю люди у Скалаті перекрили дорогу (ФОТО)