Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопіль приїде найшвидший піаніст світу (ВІДЕО)

14 квітня у Тернополі відбудеться концерт Любомира Мельника. Він – композитор з Канади. Нині – найшвидший піаніст світу. Важливо й те, що Любомир – має українське коріння.

Маестро здатний грати 19,5 нот в секунду кожною рукою. Це найшвидший результат на всій планеті. Любомир грає лише свою музику, яку не може повторити ніхто з інших музикантів.
Ще на початку 80-х піаніст Любомир Мельник розробив власну нотацію і техніку гри надшвидких арпеджіо (звану «безперервною музикою»), написавши безліч творів з її використанням. Оскільки мало хто може виконати його твори, Любомир виступає сам, демонструючи неймовірне і щоразу вражаюче володіння інструментом.
Йому незабаром 70, а концерти з успіхом проходять по всьому світу: в Канаді, Швеції, Англії, Франції, Німеччині, Італії, Польщі, багатьох інших країнах і навіть в Австралії. Півтора роки тому вперше приїхав з концертом і до України. Тоді в Києві під час свого концерту повідомив: усі кошти за квитки на його концерт перерахує родинам воїнів, загиблих на сході України. І так чи не кожен його концерт – збір грошей на добрі справи.

Концерт Любомира Мельника у Тернополі відбудеться 14 квітня, о 20:00 в обласній філармонії.

У тернопільській школі мистецтв розмальовують величезні писанки (ФОТО)

Вбивці громадського активіста з Тернопільщини отримали 14 років тюрми