Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі молодь будуть вчити швидко адаптуватися до цифрового світу

12 травня у Тернополі відбудеться конференція «Skillmeup», спрямована на розвиток SoftSkills або так званих “гнучких навичок”. Організовує захід ГО AIESEC.

Це вже не перший такий захід у нашому місті. Така ж подія успішно відбулася минулої весни. Тоді участь у конференції взяли 150 учасників з Тернополя й не тільки.Одразу після завершення соціальні мережі зарясніли позитивними відгуками, оскільки спікери обрали незвичний, але дієвий формат: вони ділилися не «секретами успіху», а історіями невдач та тим, як їм вдавалося справлялися з ними. Крім цього кожен учасник мав можливість не лише отримати інформацію під час тренінгу, але й особисто поспілкуватися із спікерами та отримати відповіді на запитання.
SoftSkills – це навички, які допомагають швидко адаптуватися до нових умов, змінювати сферу зайнятості, вирішувати нестандартні завдання.Для прикладу: креативність, емоційний інтелект, тайм-менеджмент, вміння виступати на публіку та багато інших. А що найголовніше, вони дозволяють бути успішним незалежно від специфіки діяльності та напрямку, в якому працюєш.
Цьогоріч на учасників чекає більше спікерів та важливих тем:
* Катерина Куницька, тема: Емоційний інтелект
* Ігор Ревега, тема: План особистісного розвитку
* Богдан Демчук, тема: Публічні виступи
* Віталій Кирилів, тема: Креативне мислення
* Юрій Камельчук, тема: Ефективні комунікації
* Вікторія Шараскіна, тема: Лідерство
Під час конференції також відбудуться цікаві конкурси та розіграші цінних призів. І звичайно – нові знайомства, море емоцій та неймовірна атмосфера.
Світлана Дяченко

До Тернополя збирається популярний співак

Юні тернополяни розробили роботів для очистки води