Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Триває відновлення автошляхів Тернопільщини

З настанням теплої погоди на Тернопільщині відновилися на повну потужність масштабні ремонтні роботи на дорогах області.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області підрядні організації виконують роботи з поточного середнього ремонту та ліквідації ямковості.
Так, на обході міста Зборів (дорога М-09 Тернопіль – Львів – Рава Руська) триває влаштування ЩМА (щебенево-мастикового асфальтобетону) на трасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (село Заруддя Збаразького району) – фрезерування та регенерація дорожнього покриття. Сьогодні стартували ремонтні роботи і на міжнародній трасі Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знамʼянка. На ділянці від кордону з Хмельницькою областю шляховики виконують фрезерування старого покриття.
«У 2018 продовжуємо відновлення автодоріг області за маршрутним принципом. Ділянку Тернопіль – Хмельницький ремонтуємо повністю, а це майже 40 кілометрів», – коментує керівник Служби доріг Богдан Юлик.
Роботи на трасі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка виконує підрядна організація ТзОВ “Автомагістраль-Південь”.
Окрім поточного середнього ремонту, на дорогах державного значення  дорожньо-ремонтні бригади ліквідовують ямковість за допомогою гарячого асфальтобетону та  струменевим методом.
За день вдалось усунути 2280 метрів квадратних ямковості.
Роботи тривають.

На Тернопільщині заклали горіхові та дубові ліси

Тернопіль повертає собі статус «зеленої столиці» України