Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільських студентів очікує стажування з перспективою

Триває конкурс на участь в проекті «Студенти для органів самоврядування 2018». До 11 квітня можна подати заявку і пройти відбір на стажування в обласній раді.


Кандидатами можуть стати студенти 2-5 курсів, магістри або аспіранти, які мають аналітичні здібності та розуміють процеси у сучасній політичній ситуації на рівні області та країни. Стажування триватиме 4 місяці, по 4 години на день у вільний від навчання час.
-Таке стажування – це корисний досвід для тих, хто хоче якісно підвищити рівень своєї кваліфікації, планує стати політиком, прагне бути успішним, – каже координатор програми Ігор Процик. – Отож, хто має бажання пройти стажування в Тернопільській обласній раді та Тернопільській обласній державний адміністрації, відвідати цікаві тренінги і семінари в Тернополі та інших містах України та хоче взяти участь в інших цікавих заходах в рамках програми стажування, а також враховуючи підвищену активність подачі анкет в останні дні дедлайну та на прохання аплікантів термін подання анкет продовжено до 11 квітня.
Заявку можна завантажити у групі Facebook – «Студенти для органів місцевого самоврядування (Тернопіль)» у розділі “ФАЙЛИ” або на сайті www.ngosms.blogspot.com (у НОВИНІ), або за посиланням – https://fex.net/645319715084, заповнити її, роздрукувати та передати анкету координатору програми Ігорю Процику.
Наприкінці періоду стажування учасники отримають Сертифікат про проходження стажування та можливість бути зарахованими до кадрового резерву. Крім цього усі стажери матимуть можливість взяти участь в екскурсіях у Верховну раду України та Будинок Уряду.
Світлана Дяченко

Патрульні Вінничини оперативно розшукали викрадений на Тернопільщині дорогий джип

Стали відомі подробиці ДТП на Тернопільщині, в якій загинуло троє молодих людей (ВІДЕО)