Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільських першокласників планують навчати за допомогою датських конструкторів

Чотири пілотні школи, які впроваджують на Тернопільщині реформу нової української школи, отримали сучасні розвиваючі конструктори LEGO Playbox, які складаються з дидактичних матеріалів та наборів «Шість цеглинок» для кожного учня.

Представники влади розповідають, що завдяки сучасним конструкторам втілюватиметься унікальна технологія навчання, яка допоможе учням тренувати пам’ять, розвивати моторику і творчо мислити.
Конструктори, які отримали учні чотирьох пілотних шкіл: Чортківської ЗОШ №7, Козівської ЗОШ №1, Підволочиської ЗОШ та Збаразької ЗОШ №1, впроваджені у навчальний процес. Вони допоможуть першокласникам розвивати як логічне мислення так і моторику пальців, всебічно розвиватися в ігровій формі, чого не передбачено у теперішній школі. За попередньою інформацією, близько 700 перших класів області отримають конструктори LEGO уже в травні для впровадження нової української школи.
Нагадаємо, що один з колишніх керівників області також планував запровадити іноваційні технології в навчальний процес. Школи за кошти спонсорів масово закупляли плазмові телевізори. Зараз, як запевняють представники влади, усі матеріали дітям нададуть безкоштовно.

У Тернополі ажіотаж  на СТО: водії змінюють зимові шини на літні

У Тернополі вперше відбудеться батл знавців англійської мови