Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський історик розповість, які люди не дозволять втратити державу

Відомий історик, дослідник і публіцист Святослав Липовецький 23 квітня у Молодіжному центрі Тернополя проведе #НеЛекцію на тему: “Державотворці. Історії українського націоналістичного руху XX ст.”

Захід організовують Молодіжний Націоналістичний Конгрес за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Фундації Вільні Люди. Усі, хто завітає на 18:00 у Молодіжний центр дізнаються, що таке держава та хто такі державотворці – як розвивався націоналістичний рух в ХХст. – способи боротьби в підпіллі #НеЛекція побудована на конкретних історичних фактах та подіях національно-визвольного руху ХХст.

“Курс Вільних Людей” розпочали у 2015 році. Нині це цикл заходів неформальної освіти для молодих людей, які хочуть бути активними державотворцями, творити зміни свого оточення та шукають для цього однодумців, необхідних стартових знань і вмінь. “Курс Вільних людей” відбувається у три етапи: відкриті лекції, наметові табори та семінари.

Святослав Липовецький вже не вперше долучається до неформальної освіти молоді. Крім цього він – постійний дописувач тижневиків “Країна”, “Український Тиждень”, “Дзеркало Тижня” та ряду інших часописів. Статті автора виходили в збірниках бібліотеки газети “День” та бібліотеки “Історична Правда”.

Світлана Дяченко

Трагедія на трасі Львів-Тернопіль: “Жигулі” зіткнулися з вантажівкою. Є жертви

Міс Тернопіль прямо зараз бере участь у благодійній акції