Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський мисливець, який напав на єгеря, отримає три з половиною роки тюрми

Винуватцю резонансного інциденту у листопаді 2015 року присудили 3 з половиною роки позбавлення волі та виплату моральної компенсації потерпілому 15 тисяч гривень.
Подробиці розповідає інтернет-видання “Тернополяни”.
15 листопада 2015 року, в обід, обвинувачений з групою мисливців зайшов у приміщення Лановецької районної організації Українського товариства мисливців і рибалок та двічі вдарив кулаком єгеря Юрія Т., спричинивши йому легкі тілесні ушкодження», – повідомили у прес-службі апеляційного суду області.
Конфлікту передував інцидент, який виник між єгерями та чотирма мисливцями, які полювали на території лісовідтворюючої ділянки агроформування Бережанської сільської ради. З метою припинення незаконних дій у чоловіків вилучили відстрілочні документи.
З лісу група мисливців, на чолі з обвинуваченим Володимиром Б., прибули до приміщення Лановецької районної організації УТМР, вимагаючи повернути документи. Під час сварки Володимир Б. двічі вдарив єгеря Юрія Т. кулаком по голові.
38-річний обвинувачений вини не визнав, свою участь у вчиненні злочину заперечив.
Проаналізувавши докази в їх сукупності, суд прийшов до висновку про доведеність вини Володимира В. за ч.2 ст. 350 КК України.
Оскільки скоєне правопорушення є злочином середньої тяжкості, суд призначив йому покарання у виді обмеження волі на 3 з половиною роки і стягнув на користь потерпілого 15 тис. грн. спричиненої моральної шкоди.

Тернопільщину очікує тиждень весняних дощів

Водій на бляхах потрапивши в ДТП, намагався обдурити поліцію