Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни привезли перемогу з Білорусі

В агромістечку Оснєжици, поблизу Пінська відбувся Міжнародний турнір з вільної боротьби. Команду із України представляли тернополяни-вихованці КДЮСШ-1 та СК ім.Б.Сцібайла “ГалТер’S”.
Тернополяни Володимир Кутник та Тарас Драбюк стали чемпіонами цього Міжнародного турніру. А Максим Сова отримав бронзову нагороду. Наші хлопці 2007-2008 р.н. займаються воротьбою вже кілька років, а їхні тренери Валерій Красовський, Дмитро Красовський та Сергій Кондратенко.
-Така перемога важлива. Для тренерів та організаторів це відновлення співпраці між Білоруссю та Україною, між Брестською й Тернопільською областями. При зустрічі ми домовилися про тісну співпрацю, окреслили плани на майбутнє, на перше травня запросили білорусів до нас на турнір пам’яті В. Геращенка та М.Боровкова, який відбудеться в спортивному залі Медакадемії . А для хлопців це ще один крок вперед щодо вдосконаленні в боротьбі, вони подивилися на досить сильну школу білоруської боротьби, хоча і виграли та розслаблятися ми їм не дозволяємо. 21 квітня їх очікує сильний турнір у Хмельницькому, 1 травня наші домашні змагання, а 5-го травня нас запросили словацькі колеги до себе на турнір у містечко Стара Любоня, -зазначив Президент СК їм.Б.Сцібайла “ГалТер’S” Ігор Сцібайло.
Світлана Дяченко

На цивільну посаду в Тернополі призначили ще одного начальника з досвідом роботи в поліції

До уваги тернопільських переселенців: укласти договір з лікарем можна без прописки