Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сьогодні у Тернополі покажуть скандальну комедію про мігрантів

У Тернополі з 23 по 26  квітня тривав фестиваль австрійського кіно, під час якого тернополяни уже переглянули кращі документальні та ігрові фільми мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Сьогодні о 18:30 відбудеться показ останнього фільму в рамках фестивалю. Це фільм «Хепі-енд» (реж. МіхаельХанеке). Мовою оригіналу з українськими субтитрами. В рамках фестивалю «Тиждень австрійського кіно» від проекту «Артхаус Клуб»
У цьому році в програму фестивалю ввійшли три повнометражних фільми, зокрема драма україно-австрійського виробництва. а також добірка найкращих фільмів короткого метру.
Буде показано драму україно-австрійського виробництва — «Січень — березень» Юрія Речинського.
Через історію стосунків великої родини, через банальні і незначні вчинки героїв поступово формується комічна картина європейської кризи із її ставленням до мігрантів і справжньою вартістю сучасних буржуазних цінностей.
Історію двох безробітних друзів із Відня, які зображують мігрантів для телевізійного шоу, розповість комедія «Мігранти». Автори називають свій фільм «політнекоректною комедією про сучасні кліше, помилкові ідентичності та «справжніх іноземців» — що б це не означало».

У Тернополі вандали нанесли шкоду пам’ятнику жертвам Голокосту (ВІДЕО)

У Тернополі діти зможуть безкоштовно дивитися фільми у «СінемаСіті»