Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Патрульні Вінничини оперативно розшукали викрадений на Тернопільщині дорогий джип

Кілька годин знадобилося Нацполіції, щоб розшукати викрадений у центрі Заліщик джип TOYOTA Prado.
У ході спецоперації був задіяний оперативний план “Перехват”.
За словами власника транспортного засобу, він приїхав до райцентру з Одеси. Іномарку припаркував на одній із вулиць, а сам пішов по справах. Повернувся десь за годину і виявив відсутність автомобіля. Повідомлення про крадіжку в місцеве відділення поліції надійшло від оператора служби “102″ Одеси.
Тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух оголосив план “Перехват”. Усі відділи та відділення поліції Тернопільщини отримали орієнтування щодо викраденого транспортного засобу.
Працівники карного розшуку встановили маршрут руху автомобіля і попередили інші області, через які він міг рухатися. Оперативність та злагоджена робота працівників поліції допомогли виявити невідомого. Зупинили автомобіль поліцейські патрульної поліції Вінничини.
За попередніми даними, викрадач – житель Одеської області. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловіка перевезли на Тернопільщину, проте він у скоєному не зізнається.
Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 289 частина 1 ККУ – Незаконне заволодіння транспортним засобом. Перевіряють правоохоронці причетність підозрюваного до скоєння аналогічних злочинів, повідомляє ДОСЬЄ 102.

Снайперка з Тернополя здобула нагороди у міжнародних змаганнях патрулів

Тернопільських студентів очікує стажування з перспективою