Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нічна пригода на Тернопільщині завершилася трагедією: троє загинули, решта в лікарні (ФОТО)

Нічна подорож молодої компанії принесла нову трагедію на Тернопільщині.


Автомобіль AUDI А6 з 6 пасажирами перекинувся на дорозі Збараж-Тернопіль і злетів з дороги у став поблизу села Медин Підволочиського району.
3 хлопці загинули, 2 – потрапили з переохолодженням до лікарні, а в реанімації опинилася дівчина. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.
Як зазначається, аварія сталася у понеділок, 9 квітня о 4:30 ранку. За даними правоохоронців, водій автомобіля AUDI А6, 1998 року народження, уродженець Підволочиського району, при проїзді ділянки з ухилом на спуск та поворотом, не обрав безпечної швидкості, виїхав за межі проїзної частини та перекинувся, в’їхавши у став. На момент події в автівці перебувало разом з водієм шестеро людей.
«Водій і двоє пасажирів – 2001-го та 1995-го років народження, загинули на місці події. Ще троє пасажирів отримали тілесні ушкодження, з них два хлопці – переохолодження, а дівчина перебуває в реанімації», – йдеться в повідомленні.
Вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху). Триває слідство.

Писанки з Тернопільщини – у подарунок Папі Римському

На Великдень у Тернополі розпочав навігацію легендарний теплохід