Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Визначилися претенденти на ключову посаду в правоохоронній системі Тернопільщини

2 квітня завершився термін для подачі заяв на посаду голови Львівського територіального управління Державного бюро розслідувань, до сфери відання якого потрапляє Тернопільська область.
Наразі відомі прізвища восьми кандидатів, – пише ZAXID.NET. Зокрема вони подали до Нацагенства з питань запобігань корупції декларації кандидатів на цю посаду.
Серед кандидатів – Сергій Зюбаненко, який у 2015 році був заступником начальника ГУ МВС України у Львівській області, і в період з листопада 2015 року до лютого 2017 року – заступником начальника Головного управління Нацполіції у Львівській області. Опісля, як свідчить інша декларація Зюбаненка, він став радником керівника ГУ НП у Львівській області.
Сергій Зюбаненко підтвердив ZAXID.NET, що подав документи для участі в конкурсі на посаду керівника Львівського територіального управління Бюро розслідувань, проте сказав, що остаточно для себе ще не вирішив, чи хоче працювати на цій посаді.
Окрім нього, на конкурс подалися ще п’ять мешканців Львівщини: львів’янин Віталій Барсук, який працює у Львівському апеляційному адміністративному суді; Василь Рябошапко, який у 2000-их очолював обласне управління міліції, податкову міліцію на Львівщині, а зараз працює у ПАТ «Львівгаз»; львів’янин Назар Крупчак, який працює в Управлінні справами Верховної Ради; Ігор Попадинець, який у 2016 році претендував на посаду прокурора у Дрогобицькій місцевій прокуратурі та Олександр Бойко, який наразі не обіймає публічної керівної посади.
Також декларації, у зв’язку з участю у конкурсі на посаду голови Львівського теруправління Бюро розслідувань подав Валентин Цимбалюк із с. Вовковиї на Рівненщині, який у 2013 році працював начальником Демидівського районного управління юстиції Рівненської області та Олег Жигадло із Рівного, який наразі не обіймає публічної керівної посади.

Поради психолога: як незаміжнім дівчатам уникнути тиску з боку родичів?

Скільки коштує зібрати великодній кошик на тернопільському ринку?