Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Кращих волонтерів з Тернопільщини відправлять у Вудсток

Обладнання планують закупити для дитячої лікарні

З 2 по 22 квітня по всіх регіонах України відбудеться XІІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», під гаслом «Почуй світ!».

Обладнання планують закупити для дитячої лікарні

За кошти, які будуть зібрані у Тернопільській області закуплять сучасне медичне обладнання для обласної дитячої клінічної лікарні, зокрема, для своєчасного виявлення втрати слуху. Діагностика та лікування дітей області цим обладнанням здійснюватиметься безкоштовно.
– У Тернопільській області до участі в акції планується залучити близько 600 волонтерів – учнів шкіл, студентів, членів молодіжних та дитячих громадських організацій. Участь в акції можуть взяти усі охочі. Волонтери матимуть спеціальні бейджі, а скриньки, до яких збиратимуться пожертвування – захисні елементи та символіку благодійного фонду «Серце до серця». Зібрані кошти волонтери переказуватимуть на рахунок Фонду а квитанції приноситимуть в штаб, – розповів регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «серце до серця» Арсен Ляхоцький.
Штаби акції та загони волонтерів діятимуть у кожному районі області.
У Тернополі штаб акції діятиме на базі Молодіжного центру – Тернопіль (вул.Й.Сліпого, 3, каб.3).
Ті, волонтери, які зберуть найбільшу суму грошей, візьмуть участь у сплаві річкою Дністер та відвідають музичний фестиваль «Вудсток-Україна – 2018», який пройде на початку серпня на території аеродрому “Цунів”, що у селі Заверещиця Городоцького району на Львівщині.
Нагадаємо, у 2017 році волонтери акції «Серце до серця» зібрали 244 102,27 грн та закупили медобладнання для офтальмологічного  відділення Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні.
Світлана Дяченко

На Кременеччині зловмисники придумали нову схему видурювання коштів у пенсіонерів

У центрі Тернополя пограбували відомий супермаркет