На Тернопільщині в магазині жінці продали рибу з хробаками.
У Бережанах жінка у місцевому соціальному магазині придбала оселедець із сюрпризом. Уже вдома вона знайшла у рибі хробаків, пише Терен.
Фото зіпсованої риби жителька Бережан Наталя Варениця опублікувала у мережі Facebook, де розпочалося активне обговорення такої проблеми.
– Напевне вони самі засолюють оселедці з свіжоморожених, не дотримуючись технологій просто в звичайних ваннах. Ні один хробак чи глиста не виживуть при правильному засолюванні. А в морожених в слабому розчині солі і при плюсовій температурі-можуть, – пише Іван Глубіш.
– Я вже чотири місяці не можу їсти оселедець ,перед очима живий білий черв’ячок, якого я зняла зі шкірки, – пише Оксана Ярема.
– Десь вичитала, що допускається п’ять дохлих глистяків на один оселедець. А ці дохлі чи живі? – Наталя Буняш-Лемешко.