На Тернопільщині у школі трапилася масова бійка (відео)

В селі Озерна, що на Тернопільщині, сталася масова бійка між учнями, педагогами та батьками.

У школі Тернопільській області сталася масова бійка між учнями, педагогами та батьками. Про це повідомляє “Сегодня”.

Шкільний психолог Оксана Зіновіївна проводила бесіди з учнями, які побилися на перерві, коли в клас зайшов учитель історії. Педагог почав виштовхувати 11-класників в коридор.

“Я почула як пан Лотоцький ображає нецензурними словами дітей, дає стусана і виганяє з класу. Потім він зайшов в клас. Я вийшла, щоб подивитися на тих учнів – у відповідь почула лайку. Почала виправдовуватися і почула стусани”, – розповідає шкільний психолог Оксана Ковалисько.

Вона стверджує, що її побив учитель історії, який на роботу вже не виходить. Кілька днів чоловік знаходиться в травматологічному відділенні. За словами медиків, його стан зараз середньої тяжкості. У історика, говорить лікар, струс мозку і забої м’яких частин обличчя.

Як розповів учитель історії, його побив батько одного з учнів, яким педагог зробив зауваження.

“Ні з того ні з сього, я ще хотів кілька слів сказати. Він під’їхав машиною. Все так швидко відбулося. У мене відразу запаморочення, кров пішла носом”, – розповідає вчитель історії Зіновій Лотоцький. Однак психолог каже, що конфлікт почав учитель історії, який до того ж був п’яний.

Директор це заперечує. “Він сказав, що у нього тиск, тому обличчя було червоне”, – запевняє директор школи Лариса Корнік.

Через бійку поліція відкрила одразу дві кримінальні справи. Заява про побиття написали обидва педагога. Винуватцю конфлікту загрожує до одного року виправних робіт.

Віталій Чемерис

This website uses cookies.