Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі будують новий та сучасний мікрорайон – що там буде (фото)

Будівництво нового та сучасного мікрорайону під назвою «Північний» триває у Тернополі. На поки що майже неосвоєній території площею 70 гектарів з’являться житлові будинки, багатоповерховий паркінг, школи та дитсадки. Ця частина міста буде чи не найсучаснішим районом Тернополя – там буде розвинена соціальна сфера, спортивні установи, пішохідний бульвар та нові вулиці. 

—  Ми розуміємо, що місто повинне розвиватися, мають будуватися не лише нові будинки, але й нові райони. Важливо, щоб для людей все було доступно та зручно. Наша будівельна компанія вже завершує там будівництво одного проекту та розпочала роботу над другим, — каже Андрій Матла.

Окрім комфортного житла люди отримають нову дорогу. Понад 10 років вона перебувала в жахливому стані. Через брак коштів міська влада не проводила ремонт цієї ділянки, однак будівельники вирішили долучитися до фінансування та допомогти збудувати нову дорогу.

Мікрорайон розташований в північно-східній частині Тернополя, в межах проспекту Злуки, вулиць Текстильної, Генерала Тарнавського, Володимира Великого.

– Цей мікрорайон буде збудований за останніми сучасними вимогами та стане одним із самих зручних в нашому місті, – говорить пан Андрій.

Окрім того, там запроектовані школа з басейном і спортивним комплексом, дитячий садок на 210 місць, церкви, торгово-побутовий комплекс, торгово-офісний комплекс, торгово-розважальний комплекс, побутовий комбінат та спортивні майданчики та лижна траса.

Довідково:

Комплекс із чотирьох сучасних новобудов будівельної компанії «Матла» знаходиться за адресою Київська, 8в. Щасливі власники квартир отримали ключі та розпочинають облаштовувати своє помешкання.

Тернопільська школа успіху вже має перших випускників

Автомобіль дружини тернопільського депутата потрапив у неприємну рубрику (фото)