Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський радник Авакова згортає діяльність благодійного фонду

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Михайло Апостол повідомив про закриття благодійного фонду «Апостол», який очолював його син.
Про це колишній народний депутат(2012-2014р.р.) повідомив у Facebook.

«До уваги усіх тих, хто усі ці роки мав можливість, по різних особистих причинах, отримувати у нас необхідну благодійну допомогу. БФ «АПОСТОЛ» і наші центри-допомоги, на жаль, призупиняють свою діяльність. Більше 700 тисяч людей за ці роки отримали допомогу. Десятки шкіл, лікарень, дитячих будинків, інтернатів були теж завжди нашими клієнтами. Мені складніше згадати, хто не звертався до нас. Ніколи не було легко, приходилось об’їздити багато країн світу, провести сотні зустрічей із діаспорою, представниками різних релігійних організацій, просто з людьми та великими донорами… Займатися благодійністю надзвичайно не просто і важко, це повинно бути змістом твого життя і твоєї сім’ї. Важко паралельно боротися з дибілізмом, неадекватною фантазією деяких структур,державною системою, функції якої, ми ці роки виконували, весь час доказуючи, що тут немає ніякої політики…Разом з тим , якщо хтось побажає продовжити цю справу , ми готові допомогти порадами, розказати як це робити, застерегти від помилок. PS : Більш детально про причини цього рішення- згодом. Зараз хочу подякувати сотням волонтерам, десяткам ГО, представникам різних релігійних структур за нашу тісну співпрацю», – пояснив Михайло Апостол.

Нагадаємо, що розслідування журналістів викрило факти отримання цим фондом від митниці значної частини закарпатського конфіскату.

З’явилися фото претенденток на звання міс Тернопіль-2018 (ФОТО)

«BeverlуHills» у Тернополі: у місті з’явиться новий мікрорайон з парком, торговими центрами та дитячим садочком (фото)