Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині у школі трапилася масова бійка (відео)

В селі Озерна, що на Тернопільщині, сталася масова бійка між учнями, педагогами та батьками.

У школі Тернопільській області сталася масова бійка між учнями, педагогами та батьками. Про це повідомляє “Сегодня”.

Шкільний психолог Оксана Зіновіївна проводила бесіди з учнями, які побилися на перерві, коли в клас зайшов учитель історії. Педагог почав виштовхувати 11-класників в коридор.

“Я почула як пан Лотоцький ображає нецензурними словами дітей, дає стусана і виганяє з класу. Потім він зайшов в клас. Я вийшла, щоб подивитися на тих учнів – у відповідь почула лайку. Почала виправдовуватися і почула стусани”, – розповідає шкільний психолог Оксана Ковалисько.

Вона стверджує, що її побив учитель історії, який на роботу вже не виходить. Кілька днів чоловік знаходиться в травматологічному відділенні. За словами медиків, його стан зараз середньої тяжкості. У історика, говорить лікар, струс мозку і забої м’яких частин обличчя.

Як розповів учитель історії, його побив батько одного з учнів, яким педагог зробив зауваження.

“Ні з того ні з сього, я ще хотів кілька слів сказати. Він під’їхав машиною. Все так швидко відбулося. У мене відразу запаморочення, кров пішла носом”, – розповідає вчитель історії Зіновій Лотоцький. Однак психолог каже, що конфлікт почав учитель історії, який до того ж був п’яний.

Директор це заперечує. “Він сказав, що у нього тиск, тому обличчя було червоне”, – запевняє директор школи Лариса Корнік.

Через бійку поліція відкрила одразу дві кримінальні справи. Заява про побиття написали обидва педагога. Винуватцю конфлікту загрожує до одного року виправних робіт.

У Тернополі на дорозі знайшли тіло чоловіка

Через батьківську недбалість дитина опинилася в реанімації