Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині сталася пригода, про яку “нафантазували”? (фото)

Поблизу Тернополя сталася дорожньо-транспортна пригода, про яку поширили недостовірну інформацію.

В одному з тернопільських інтернет-видань поширилася неправдива інформація щодо дій тернопільських патрульних. Розповідаємо як розгорталися події насправді:

На гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про те, що поблизу села Довжанка трапилося ДТП. Прибувши за викликом, патрульні виявили автомобіль Volkswagen Polo, який з’їхав на узбіччя в кучугуру снігу.

Транспортний засіб механічних пошкоджень не отримав. Водій дверцята не відчиняв, а просто сидів у салоні автомобіля. На місце патрульні викликали швидку та рятувальників. Медики підтвердили, що загрози життю водія немає. Відтак самовільно проникати до автомобіля, спричиняючи йому механічні ушкодження, згідно з п.3 ст.38 (Проникнення до житла чи іншого володіння особи) ЗУ «Про національну поліцію» інспектори не мали права.

Аж через дві години водій вийшов з автомобіля. У нього були явні ознаки наркотичного сп’яніння. У медичному закладі він навіть спробував втекти, щоб не проходити освідування.

Патрульні зв’язалися з батьками кермувальника. Вони розповіли про місцезнаходження сина та автомобіля. Мати, як власниця транспортного засобу, забрала авто додому.

На водія поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

Джерело: Тернопіль Наживо

Студент ТНПУ виграв золото параолімпійських ігор (фото)

У Тернополі у громадських місцях штрафуватимуть п’яних людей