Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині спіймали банду, яка діяла у кількох областях

У Тернополі правоохоронці затримали банду злочинців, які діяли у кількох областях.

З 18 і до 20 лютого у Тернополі обікрали три квартири на масивах Сонячний та Східний. Злодії виносили переважно гроші та цінні речі, а також малогабаритну техніку. Залазили у квартири, які розташовані на перших поверхах і не захищені гратами чи сигналізацією.

До того ж крадіжки відбували або у нічний час, або у робочий.

На слід зловмисників правоохоронці Тернополя вийшли, коли ті намагалися обікрасти четверту квартиру, та у помешканні була власниця. Жінка почула як впав вазон, підійшла до вікна , це і налякало злодіїв.

Правоохоронці затримали злодіїв, коли ті намагалися виїхати за межі Тернопільської області. Їх особи встановили – це двоє раніше судимих у себе в країні громадян Грузії , 1990 та 1997 років народження.

Чоловіки приїхали в Україну, подобово знімали житло у Київській, Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській областях і займалися крадіжками.

До слова, одного з них  Івано-Франківська міграційна служба примусово видворила з України, та грузин мав інші наміри.

Чоловіків затримати та оголосили підозру за статтею 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці просять допомоги у встановленні особи підозрюваного (фото)

Самогубство у Тернополі: син покінчив з життям після смерті матері