Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Де у Тернополі проводитимуть капремонт доріг? (список)

Місцева влада затвердила список доріг, які відремонтують у Тернополі цього року, пише Тернопільська липа.

З настанням весняного періоду у Тернополі відновляться роботи з покращення стану доріг, прибудинкових територій, об’єктів благоустрою та тротуарів. Як розповідає міський голова Сергій Надал, цього року на капітальний ремонт тротуарів передбачено близько семи мільйонів гривень.

Відповідно до титульного списку, затвердженого на засіданні виконавчого комітету міської ради, за ці кошти планується провести роботи з капітального ремонту – заміни покриття тротуару фігурними елементами мощення за адресами: вул. Камінна, вул. Київська (ділянка від житлового будинку на вул. Київська, 2 до вул. Київська, 12), вул. Київська (в районі житлового будинку № 3), вул. Симоненка (непарна сторона), вул. Лесі Українки.

Також заплановано провести заміну верхнього шару дорожнього одягу тротуару фігурними елементами мощення на перехресті вул. Купчинського – вул. Корольова (район 2-ї лікарні) та ремонт пішохідної доріжки від будинку за адресою проспект Степана Бандери, 92 до церкви Матері Божої Неустанної Помочі УГКЦ.

Усі роботи розпочнуться з настанням сприятливих погодних умов.

Тернополянка вкрала гроші у законного чоловіка й втекла з коханцем?

На Тернопільщині планують провести незвичний експеримент зі школярами