Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Бідні” тернополяни в  лютому витратили  2 мільйони доларів на нові автомобілі

Порівняно з січнем продажі нових автомобілів у Тернополі зросли на 30 відсотків.
Про це повідомляють аналітики сайту з продажу автомобілів RST.ua.
У лютому в Тернополі та області зареєстрували майже 80 нових автомобілів на суму 2 мільйони доларів, серед яких найпопулярнішими стали машини Volkswagen.
Загальна вартість куплених у регіоні авто у лютому перевищила 2 мільйони доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Майже 55% авто, які купували тернополяни, входять у ціновий діапазон 17-35 тисяч доларів США. Ще 19% машин – дорожчі 35 тисяч доларів. Середня вартість автомобіля у регіоні перевищила 30 тисяч доларів.
Як повідомляють аналітики RST.ua, найчастіше тернополяни купували автомобілі Volkswagen. На 16 автомобілів цієї марки витратили півмільйона доларів. Також користувалися попитом Toyota таRenault. Серед моделей бестселером став VolkswagenGolf. У регіоні купили 9 таких авто на суму 250 тисяч доларів.
Загалом, у лютому українці купили майже 6 тисяч нових легковиків. Порівняно з лютим 2017 року, коли цей показник становив більше 4,5 тисяч машин, продажі виросли на 23%. Крім цього, виросла середня ціна автомобіля з 26 до 30 тисяч доларів США.

У Тернополі знайшли серійну крадійку (відео)

У Тернополі в став планують запустити спеціальну бактерію