Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Оригінальні подарунки тернопільських чоловіків на 8 березня

Тернопільські чоловіки теж можуть приємно здивувати на День жінки. Так, вони розповіли про свої оригінальні подарунки.

Із року в рік чоловіки ламають голову над тим, які подарунки вибрати для жінок на 8 Березня. Даруванням у найголовніший весняний день квітів та цукерок вже давно нікого не здивуєш. Банальні букети слід залишити на звичайні не святкові дні. Свято повинно запам’ятовуватися чимось незвичним, дивовижним, а може і корисним.

Доба запитала тернополян, чим вони дивували жінок на 8-ме березня.

Володимир Шевченко, 40 р, правозахисник. 

Свято 8-го березня не святкую вже декілька років, відповідно і подарунків не дарую. Зараз я розлучений, а тоді коли приймав таке рішення,- приймав з дружиною, ми вважаємо це свято радянським це був 2014 рік і під час агресії Росії вважаю недоречним це свято теж.

Антон Марчевський, 32 роки редактор у Тернопільському Медіа Центрі.

Вважаю, що дарувати жінкам квіти, солодощі чи будь-які інші презенти не обов’язково саме 8 березня. Це можна робити і в будь-який інший день, як тільки випадає нагода. Є 365 днів у році, щоб зробити комплімент дружині, мамі чи доньці.

Юрій Матевощук, 26 років, поет, ведучий, співорганізатор фестивалю “Ї”.

В мене, в дружини День народження наприкінці лютого і ми в умі маємо домовленість, що я їй дарую щось суттєве в цей період – цього року, наприклад, телефон. Точно як в пісні Дзідзя: “я тобі його дарую, тільки домовляємся, то тобі на Валентина і на 8 березня, і на день народження”)))

Віктор Шкільнюк, 54 роки, Інженер ТДТУ ім. Пулюя

Стараюся привітати всіх жіночок, з ким дружу з часів радянського періоду, але святкую День Матері. Дарую зазвичай весняні квіти, а для рідних ще і парфуми або деякі особливі подарунки…

Грабіжники у Тернополі продовжують «обчищати» квартири

На Тернопільщині з помешкання невідомі винесли 100000 гривень