Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині жінка під видом волонтерки грабувала людей (фото, відео)

В Тернопільській області діяла шахрайка, яка назвавшись волонтеркою, грабувала людей.

На вигадану хвору дитину. Жителька Франківщини збирала гроші у селах Тернопільщини, повідомляє МедіаТор.

Напередодні жінка випивала і розважалася в Львівській області, згодом поїхали в Тернопільську область. У селах обходила будинки і збирала гроші нібито на хвору дитину.

На Зборівщині викрала тисячу гривень з дому, а у селі Комарівка Бережанського району обманула хлопчика, і з його будинку викрала три золотих каблучки на суму двадцять тисяч гривень.

До правоохоронців звернулася за допомогою мама малолітнього сина.

Жінка заявила, що до її оселі сторонню особу впустив син. Йому незнайомка розповіла, що збирає кошти на лікування дитини. Оскільки нікого не було попросила зайти в дім і погрітися. Поки хлопчик дивився телевізор в іншій кімнаті та витягнула з шухляди ювелірні вироби із золота – три жіночих каблучки та підвіску ікони «Божої матері».

– Працівниками поліції було затримано особу на території Львівської області, нею виявилася жителька Івано-франківської області 1986 року народження, – розповіла начальник слідчого відділення Бережанського відділу поліції Ганна Олексів.

Наразі вирішується питання про обрання франківчанці міри запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до статті 185 ККУ – крадіжка. Оперативники перевіряють причетність жінки до вчинення схожих злочинів на території Тернопільської та сусідніх областей.

Протермінована риба та зіпсуті продукти. Що продають у тернопільських магазинах (фото)

На Чортківщині жінка намагалася викопати став