Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Молодого бійця, що служив на Тернопільщині, мертвим знайшли у потязі

У потязі сполучення “Хмельницький-Лисичанськ” знайшли мертвим молодого бійця, який служив на Тернопільщині.

Максим Свінціцький, що служив в Тернопільській артбригаді, після ротації повертався на передову. 15 березня ввечері він сів у потяг, а вже зранку батькам зателефонували, що у них немає сина. У соцмережах пишуть, що його вбили, пишуть Тернополяни.

На сторінці 44-тої окремої артилерійської бригади у “Фейсбуці” вже прокоментували інцидент. Зокрема, там підтвердили, що військовослужбовець слідував до місця несення служби потягом «Хмельницький–Лисичанськ». Що стало причиною смерті остаточної версії поки що немає.

– Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, поліція Житомирщини в рамках відкритого кримінального провадження перевіряє обставини смерті військовослужбовця, командуванням військової частини А3215 призначено службове розслідування. По завершенню слідства буде визначено причину нещасного випадку, що спричинила смерть людини. Переконливе прохання представників ЗМІ не поширювати неперевіреної та недостовірної інформації. На сьогодні стверджувати що військовослужбовця вбили підстав немає, тому просимо інформацію брати з офіційних джерел, а краще дочекатись завершення слідчих дій, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Facebook групі міста Полонне, Хмельницької області, звідки походив Свінціцький, була опублікована інформація про те, що молодий офіцер був саме убитий.

Також повідомлялося про те, що загиблий служив у складі 44-ої Тернопільській бригади, 120 днів провів на передовій. Перед Новим роком відправився на ротацію в Тернопіль. 15 березня ввечері сів у потяг, а вже вранці батькам подзвонили і повідомили, що їхній син загинув.

Прощатимуться із лейтенантом Максимом Свінціцьким 18 березня, в його рідному місті Полонному, що на Хмельниччині.

Україну замітає снігом (фото)

Український уряд кардинально взявся за проблему з автомобілями на єврономерах