Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі п’яний водій влаштував гонки на Театральному майдані (фото)

У Тернополі затримали водія, який п’яним катався на Театральному майдані.

«Автомобіль Volkswagen Caddy роз’їжджає по Театральному майдану», – такий виклик отримали патрульні поліцейські 26 березня, близько 11-ї години, пише Терноград.

У той час, на сусідній вулиці, ніс службу піший патруль. Охоронці порядку одразу вирушили на виклик. Поліцейських зустрів заявник і вказав на водія-правопорушника. У салоні автомобіля його не було. Побачивши патрульних, водій не ризикнув підходити до транспортного засобу, щоб не отримати штраф, тримався осторонь. Однак заявник і свідки події вказали на кермувальника і надали відповідні пояснення.

Патрульні запросили чоловіка до відділку поліції, щоб встановити його особу. Громадянин був напідпитку, поводився неадекватно. Від освідування категорично відмовився, повідомляють у прес-службі управління патрульної поліції в Тернопільській області.

На кермувальника патрульні склали адмінматеріали за порушення ПДР та керування напідпитку. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Управління патрульної поліції в Тернопільській області висловлює вдячність небайдужим громадянам, які допомагають інспекторам виявляти правопорушників.

На Тернопільщині знайшли тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті

Блогерки з Тернополя знялися у кліпі відомого бренду (відео)