Нещодавно в мережі з’явилася інформація про купівлю бургерів з пліснявою. Як виявляється, усе це – не правда.
Повідомлення про те, що Людмила Шкабар придбала у пабі «Пасаж Адлера» несвіжий гамбургер, спочатку з’явилося у спільноті «Тернопільські плітки», повідомлення згодом надрукували і у місцевих ЗМІ, пише Терен.
– Це не сир дор блю, дорогі мої, це пліснява! Яка аж ніяк не утвориться на свіжопеченому хлібі за один день! І ця цвиль була на двох бургерах, не тільки на одній булочці. Цікаво, скільки таких бургерів вчора з’їли в Тернополі? А якщо б це з’їла дитина чи вагітна жінка або ж алергік? – написала Людмила Шкабар.
Однак уже через декілька годин власник закладу Петро Заставний спростував таку інформацію.
– Після вашого посту, ми зі свого боку перевірили весь ряд продуктів і зрозуміли, що це все таки був сир дор блю. Вже шість місяців рецептура не міняється і подається бургер із соусом «Блю Чіз» і це знають всі наші відвідувачі, – пояснив Петро Заставний.
Для підтвердження інформації ресторатор відзняв відео, у якому теж скуштував такий же гамбургер та перевірив на камеру його склад, показавши глядачам, що те, що виглядає, як пліснява, насправді і є «Блю Чіз».
– Якщо ви не звернетеся до мене до кінця дня для врегулювання ситуації, ми змушені будем звертатись за захистом своїх прав до суду, – написав Петро Заставний.
Після чого дівчина вибачилася за свою помилку та видалила пост із мережі Інтернет.