Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Симпатики затриманого прийшли з шинами під тернопільську прокуратуру

Фото 20 хвилин

Друзі, колеги та родичі затриманого за вимагання активіста Олексія Станька розпочали акцію протесту під приміщенням прокуратури Тернопільської області.

Фото 20 хвилин

Зранку 7 лютого на вулиці Листопадовій з’явилися шини та встановлена палатка. Люди, що беруть участь в акції протесту стверджують, що їхні дії будуть тривати, поки не вийде на волю Олексій Станько.
На думку дружини затриманого, є пом’якшуючі причини(малолітня дитина, позитивні характеристики), щоб чоловіка випустили під домашній арешт чи під заставу. Вона стверджує, їй не дають можливості поговорити з чоловіком.
Нагадаємо, що прокуратурою Тернопільської області розслідується кримінальне провадження за ч.2 ст.189 КК України (вимагання із погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, пошкодження чи знищення майна потерпілого, або майна, що перебуває у його віданні чи під охороною, вчиненому за попередньою змовою групою осіб). На даний час зареєстровано ще 2 кримінальні провадження стосовно цих осіб, які вчиняли протиправні дії щодо підприємців, тобто до нас продовжують звертатись люди із заявами про вчинення злочину трьома особами, стосовно яких суд обрав запобіжний захід у вигляді взяття під варту . – На рішення суду, яке приймається на основі доказів, не впливають ані пікети, ані інші форми протестів, до яких вдаються так звані громадські активісти під приміщенням прокуратури області, – повідомили в прес-службі прокуратури. – Дії пікетувальників створюють незручності для тернополян, оскільки вони не можуть спокійно пройти тротуаром, також ці люди ображають осіб, які заходять та виходять до приміщення прокуратури.
До речі, до учасників акції викликали патрульну поліцію, яка склала відповідні протоколи.

У Тернополі пограбували парфумерний магазин

У Тернополі продали арештований автомобіль за 2 тисячі 300 гривень?