Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ірина Меркушина розповіла, чому її донька без медалей на Олімпійських іграх

Мама відомої тернопільської біатлоністки Анастасії Меркушиної розповіла, чому спортсменка не показує високих результатів на Олімпійських іграх.

Віце-чемпіонка світу 2003-го року в естафеті Ірина Меркушина прокоментувала проблеми зі стрільбою своєї дочки Анастасії Меркушіно на Олімпійських іграх-2018 в Пхенчхані.

Ірина Меркушина“Чому не вдається стрільба у Насті? Швидше за все, це може бути психологія. Складно розбиратися тут, якщо там Олег (Меркушин, тренер і батько Анастасії – прим.ГС) не може зрозуміти, в чому справа. Розумієте, людина виходить на пристрілювання і стріляє нулі, і ніяких питань не виникає. А під час гонки у неї відбуваються викиди незрозумілі. Швидше за все, Настя втратила психологічну впевненість у швидкій стрільбі. Настя стріляє швидко, а при вітрі вона не може так швидко стріляти. А стріляти повільно вона вже не може, вона ще більше промахів робить, коли вичікує постріл. Вся робота в перебігу двох років була на нуль в швидкісному режимі. І коли уткнулася людина в вітер, то впевненість загубилася в пострілі. Швидше за все, може це спрацювати. Навіть коли вітру немає, але вже ти боїшся постріл зробити, боїшся натиснути на спусковий гачок. Це моя думка, поки я так думаю. Можливо, якісь інші варіанти. У мене теж таке, наприклад, було. Коли на трасі штучне освітлення, у мене трохи навіть поправка інша була. Може бути, це щось зіграло, але не факт. Можна здогадуватися про що завгодно”, – сказала Ірина Меркушина.

Джерело: Файне місто

Що таке гріх? 10 речей, які про це розповідає священик

На дорогах області триває ліквідація аварійної ямковості