Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Учасник бійки під нічним клубом потрапив у реанімацію

У 34-річного тернополянина діагностували важку черепно-мозкову травму, гостру компресію головного мозку та крововилив. Це наслідок розбірок біля одного з тернопільських нічних клубів.



Подробиці побиття тернополянина розповідає Досьє 102.
Конфлікт трапився в одному з розважальних закладів обласного центру восьмого лютого.
В клубі відпочивали шестеро місцевих жителів. Компанія святкувала день народження. За словами очевидців, в заклад прийшли двоє невідомих хлопців напідпитку і почали чіплятися до відпочиваючих. Один з новоприбулих – двоюрідний брат дівчини з компанії іменинника.
Розмова відбувалася на підвищених тонах та з нецензурною лексикою. На їхні провокації зреагував один з групи і вийшов разом з ними з приміщення. Їхні суперечки перед входом завершилися бійкою. Потерпілий – чоловік 1983 року народження. Друзі викликали до нього швидку. Лікарі на місці надали чоловікові першу домедичну допомогу та відпустили.
Гості пішли розважатися далі. Проте суперечка на цьому не завершилася. І двоє дебоширів через деякий час знову ж таки підійшли до компанії з розбірками. З ними вийшов на вулицю чоловік, якого вони побили кількома годинами раніше. Розмова, як і перший раз, переросла у бійку.
У сварку втрутилися очевидці, а коли потерпілого посадили в автівку, він втратив свідомість. Його завезли до лікарні. Уже там медики констатували. Його госпіталізували у реанімаційне відділення і повідомили про хуліганство на лінію “102″.
Дебоширів оперативники карного розшуку затримали відповідно до статті 208 КПК. Це юнаки – 1991 та 1995 років народження. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, а подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 121 частина 2 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років

Назвати програму об’єктивною та чесною не можна. Позиція тернопільського підприємства щодо програми «Ревізор. Міста»

Два тернопільських нардепи записалися у футболісти