Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська біатлоністка скаржиться на холод і вітер в олімпійському селищі в Кореї

Настя Меркушина

В олімпійському Пхенчангу холодно і вітряно.

Настя Меркушина

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина в інтерв’ю Біатлону України розповіла, що зіткнулася з дуже важкими погодними умовами в Пхенчхані, які, безсумнівно, вплинуть на хід змагань.
“Тут морозно, але ми тренувалися при холоді в Казахстані, тому звикли. Сніг дуже чіпкий, це ускладнює ковзання … а додайте до цього вітер, все це створює одні з найскладніших умов, з якими я коли-небудь стикалася”
Відзначимо, що через сильний мороз в Пхенчхані українським біатлоністам дозволили перенести тренування.
Натомість прапороносець олімпійської Олена Підгрушна скаржиться особливості місцевої кухні, – розповідає Depo.
“Головна проблема була для всіх спортсменів там – це харчування. Ми все ж таки сподіваємося, що на олімпійський сезон вони трошки додадуть якісь варіанти. В останній день, коли нас перевезли з одного готелю в інший, я пішла до їдальні. Подивилась, розвернулася, запарила в номері “Мівіну”, і це був кращий варіант, ніж те, що було там.
У них своя специфічна кухня. І гостре, і підозріле… Ми жили по європейському часу. І, допустимо, в мене сніданок. Я приходжу поснідати. Єдине стандартне в них там був рис. Думаю, він цілодобово там. А крім цього якась підлива незрозуміло з яких інгредієнтів, незрозуміло якого кольору, якого запаху.Ти подивився, зрозумів, що це ти їсти не будеш. Відкриваєш іншу каструлю, а там трикутнички. Ніби млинці запечені, але там не млинці, а якесь інше тісто. В середині чи то соя з картоплею, чи то картопля без сої, чи то соя без картоплі. І все жирне, смажене”, – згадує українка.
І це їдальня готелю. Що подають у менш презентабельних місцях – важко уявити!

На околиці Тернополя будівельники відкопали міну часів Другої Світової

Ігор Гуда: Учасники «Ігор героїв» мотивують і нагадують, що не можна опускати руки