Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянка бере участь у кастингу відомого шоу (фото)

Жителька Тернополя бере участь у кастингу шоу “Топ-модель по-українськи”.

В онлайн-кастингу популярного шоу “Топ-модель по-українськи” беруть учать декілька жителів Тернопільщини.

Окрім трьох хлопців, про яких “Тернополяни” вже писали раніше, за право участі у шоу змагається дівчина з Тернополя, 16-річна Ізабела Шамін-Прудивус. Її анкету можна побачити на сайті “Нового каналу”.

– Веду активний образ життя та намагаюся вдосконалюватися щодня. Захоплююся дизайном інтер’єру та одягу. У вільний час займаюся вокалом, спортом та вивчаю іноземні мови. Творча особистість, в житті бажаю займатись тим, що приноситиме мені задоволення. Вже встигла трішки спробувати себе в моделінгу, тепер хочу далі розвивати свої можливості за допомогою проекту, – розповідає про себе дівчина.

Нагадаємо, онлайн-кастинг триватиме з 29 січня по 6 березня. А переможців – одного хлопця та одну дівчину – визначать глядачі шляхом голосування на сайті. Саме ці двоє щасливчиків потраплять до складу учасників “Топ-модель по-українськи”. Подальша доля на проекті вже залежатиме від того, чи зможуть лідери онлайн-голосування гідно презентувати себе експертам та ведучій модельного реаліті Аллі Костромічовій, пишуть Тернополяни.

На Тернопільщині через халатність перевізника автобус злетів з дороги

Поки тернополянка готувала їсти, її квартиру обкрадали