Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стали відомі подробиці аварії, в якій загинув тернополянин (ВІДЕО)

Трагедія трапилася в обідню пору, 8 лютого, на ділянці вулиці Микулинецької поруч з «Тойота-центр».

Зіткнулися вантажний автомобіль “ЗІЛ” та Volkswagen Passat. Водій легковика помер на місті події, його пасажирку – малолітню дитину забрала швидка, – кажуть поліцейські.
– Близько третьої години дня біля автосалону “Тойота”, сталася ДТП з потерпілими. Два учасника: вантажний автомобіль Зіл і Volkswagen Passat зіткнулися. Внаслідок того водій Volkswagen помер на місці, а пасажир – дитину малолітню забрала швидка медична допомога, – розповідає телеканалу ТВ-4 командир батальйону управління патрульної поліції у Тернопільській області Олександр Лизун.
Пасажиркою виявилась дев’ятирічна дівчинка. У неї відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, різано-рвані рани обличчя, перелом нижньої частини правого стегна, -повідомили у поліції.
– Ми живемо тут 200 метрів по сусідству, – розповідає ТВ-4 тернополянин Ярослав. Це єдиний тротуар, який веде до ЗОШ №8, садочок №11. Цею дорогою дуже часто ходять діти. Зупинка метрів 100. Це сталося горе і біда для людей, але біда могла бути значно більшою якщо б машина зачепила дітей. Хай влада зверне увагу на цей участок дороги. Метрів 800 – ніяких бордюрів та відбійних, ні заборчіків,нічого.

Міністр повідомив про терміни укрупнення районів, де створені громади

Знову зростуть ціни на алкоголь і тютюн