Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Саночник із Кременця зробив скандальну заяву (фото)

Кременецький саночник зробив скандальну заяву, яка може перевернути уявлення про спорт в Україні.

Справжній скандал в українському спорті спричинила розповідь кременецького саночника Андрія Мандзія про те, як він удома власноруч майструє сани.

Після цього повідомлення, яке викликало неабиякий інтерес у ЗМІ, Міністр сім`ї молоді та спорту Ігор Жданов заявив, що спортсмен обманює, і опублікував звіти з шаленими цифрами, начебто витраченими на закупівлю спорядження. Він заявив, що саночникам спорядження закупили на майже мільйон гривень та все ж обіцяв розібратися у ситуації, – пише «Сегодня».

Про те, що оснащення спортсменів – одна із найважливіших складових, що впливають на результат змагань, розповідає кандидат у майстри спорту санного спорту, начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Кременецької міської ради Андрій Станіславенко.

– На результат змагань впливає все – починаючи від харчування і завершуючи санами, на яких їздить спортсмен. Шість років я серйозно займався санним спортом, брав участь у міжнародних змаганнях, тож точно знаю, що несправедливо звинувачувати наших спортсменів за невдалі результати участі в Олімпіаді-2018. Важливі не тільки оснащення, а й накатка. Потрібно виїжджати за кордон, їздити по всіх трасах світу, грошей на це не виділяють. Якщо безпосередньо перед змаганнями саночник за тиждень з’їхав 5 раз, він нічого не навчиться, не обкатаний спортсмен ніколи не дасть хорошого результату, – каже Андрій Станіславенко.

Біля Тернополя продають маєток, вартістю у кілька мільйонів (фото)

На Тернопільщині дитячий конфлікт закінчився бійкою сімейних пар