Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Пенсіонера з Тернопільщини обікрали циганки

На Тернопільщині літнього чоловіка обікрала жінка ромської національності, пише Тернопільська липа.

Невідомі зловмисниці обманом проникли до помешкання потерпілого та викрали чималі гроші.

16 тисяч гривень та 500 доларів зникли з будинку 72-річного жителя села Городище Козівського району. Підозрювані – дві смугляві жінки, які прийшли до помешкання старенького 6 лютого. Спритні шахрайки так задурманили старого, що він і досі не розуміє, як злодійки покинули помешкання з усією готівкою.

Каже, непрохані гості стали розповідати, що хвороби та решту бід в родині через пороби. Запевнили, що усе лихе прийшло до хати з грошима, тож треба відробити на усіх купюрах. Закляття зникло з будинку, однак разом з ним щезли і усі гроші. Потерпілий лише через деякий час зрозумів, що шахрайки забрале усі заощадження. Про біду розповів невістці, яка незабаром повернулася додому, а вона одразу зателефонувала в поліцію.

Правоохоронці вкотре застерігають: не впускайте до хати невідомих! Про чужинців, що завітали до Вашого села чи містечка та пропонують будь-які послуги, варто негайно повідомити поліцейським, дільничному інспектору чи сільському голові. Працівники поліції ретельно перевірять дану інформацію.

Якщо ж непрохані гості вже переступили поріг, намагайтеся якомога швидше спровадити їх за двері і ні в якому разі не витягуйте зі сховку гроші. Хитрі злодії розраховують побачити, де ви ховаєте заощадження, аби згодом непомітно викрасти кошти.

Будьте обачними!

У Тернополі почав їздити новий тролейбус (фото)

Заробітчанка з Тернопільщини розповіла про українські реалії