Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Названо перелік найзавидніших наречених Тернополя. Хто ці хлопці й дівчата?

Тернопіль повен талановитими й популярними людьми. Серед них склали список найзавидніших наречених та женихів.

Топ-14 наречених

Інна Вовчок. Фото з мережі Інтернет

Інна Вовчок

Незважаючи на свій юний вік, дівчина є наймолодшою депутаткою Тернопільської обласної ради (фракція «УКРОП»), студентка ТНЕУ, член постійної комісії з питань адміністративно-територіальної реформи, дорожнього господарства і ЖКГ. Брала участь у проекті «Школа молодої демократії» в рамках польсько-канадської програми.

День народження – 10 травня. Родом із села Ридомиль Кременецького району. Наполеглива і по-доброму вперта – це про неї. Готова відстоювати свою позицію, якщо вважає її правильною. В Інни досить дорослі, як на її вік, погляди та плани на життя.

Дівчина з дитинства співає, вокал – одне з її захоплень. Можливо, якби не політика, стала б співачкою. Обожнює готувати, зокрема любить потішити рідних смачною випічкою. Коли є вільний час – вирушає у гори. Там черпає силу і натхнення до праці. Хоч і працює Інна в оточенні здебільшого чоловіків, серце красуні ще незайняте.

 

Марія Хлян. Фото з мережі Інтернет

Марія Хлян

Відома спортсменка-важкоатлетка. Майстер спорту України, срібна призерка чемпіонату Європи-2017. Дівчина – вихованка Скалатської дитячо-юнацької спортивної школи «Колос». Випускниця Тернопільського Національного економічного університету. День народження – 8 червня.

У цій дівчині вдало поєднуються сила і жіночність, мужність і краса. У минулому деякий час займалася вокалом, відвідувала музичну школу.

Марія несподівано для багатьох сміливо увірвалася до еліти української жіночої важкої атлетики. Ніхто в її родині спортом не займався, тому щойно рідні дізналися, що дівчина пішла в зал піднімати штангу, були противниками цього: вважали важку атлетику не жіночим видом спорту. Однак з часом змирилися з цим.

Спортсменка посилено тренується – за одне заняття піднімає до 10 тонн, а таких тренувань буває і по два на день. Проте, як і кожна дівчина, готова стати слабкою поруч із тим єдиним.

 

Юлія Хміль. Фото з мережі Інтернет

Юлія Хміль

Актриса Тернопільського обласного академічного драматичного театру імені Т. Шевченка. Навчалась у ТНПУ імені В. Гнатюка на кафедрі театрального мистецтва.

З дитинства мріяла співати, в минулому була солісткою тернопільського поп-рок гурту EGO. Всього за три роки дівчина здобула прихильність глядачів. Перша її робота почалася у 2012 році у виставі «Шалений день, або Одруження Фігаро», де зіграла роль доньки садівника Фаншету. Через рік знову успіх – головна роль Шаріки у постановці «Шаріка, або Кохання січового стрільця». Цього ж року акторка зіграла Оксану у відомій виставі «Ніч перед Різдвом» Гоголя.

Їй дуже імпонують ролі щирих українських дівчат, адже згодом органічно вжилась в образ Наталки у постановці «Наталка Полтавка» Котляревського. Одна з останніх –  роль секретарки Джейн Уорзінктон у молодіжній комедії «Медовий місяць на всі сто» Рея Куні. Нещодавно Юлії випало зіграти роль звабниці в українському історичному екшені «ЕКС», який невдовзі вийде на екрани.

Юля не уявляє життя без сцени, може працювати по 12 годин на добу. Вона – талановита і харизматична. Про неї мріє багато чоловіків, та ключ від свого серця дівчина ще не віддала жодному з них.

 

Ірина Борисюк. Фото з мережі Інтернет

Ірина Борисюк

Тернопільська співачка, телеведуча. День народження – 30 грудня. Вивчала вокальне мистецтво у Тернопільському музучилищі імені С. Крушельницької.

Всеукраїнська слава прийшла до Ірини разом із участю у пісенному телешоу «Х-фактор», фіналісткою якого вона стала. Після цього співачка розкрила свій талант у новому амплуа, ставши ведучою проектів «Фермер шукає дружину», «Танці з зірками» та інших. Опановуючи новий фах ведучої та диктора, Ірина знаходила час, щоб відшліфовувати свої вокальні дані.

Її шлях до визнання та успіху був доволі тернистим, тож кожне досягнення Ірини – результат наполегливої роботи. Життя у столиці та поява на великому екрані, безумовно, вплинули на її кар’єрний ріст, але при цьому Ірина залишилася відданою тернополянкою.

У ній напрочуд дивовижно поєднуються природна безпосередність і жіноча мудрість. У спілкуванні з цією жінкою завжди заряджаєшся енергією та позитивом. Яким би похмурим не був день, Ірина завжди зуміє найти в ньому промінчик світла і залюбки ділиться цим з тими, хто поруч.

Серед її захоплень – спорт. Ірина добре куховарить, надаючи перевагу здоровій їжі, хоча смачно готує і традиційні українські страви. Увесь вільний час намагається проводити із донькою Ренатою.

Офіційних повідомлень про заміжжя співачки нема, тож є надія, що її серце все ще залишається вільним.

 

null

Тетяна Іваніцька. Фото з мережі Інтернет

Тетяна Іваніцька

Талановита студентка Тернопільського медичного університету імені І. Горбачевського, продовжувачка династії лікарів, поетеса з Бучача. Окрім віршування, дівчина працює креативним директором студентського глянцевого журналу Unitime, бере участь у громадській ініціативі «Арт-двір» (Бучач) та Літературному центрі імені Агнона, є членом студентського самоврядування. Творчий псевдонім – Сова.

Нещодавно Тетяна видала другу поетичну збірку «Паперові крила», до якої увійшли 48 віршів. Перша збірка – Carpe diem. У перекладі з латинської назва збірки означає «використовуй момент, який маєш». Тетяна живе вже і сьогодні, насолоджується кожною хвилиною життя. Натхнення черпає у мандрах, наснагу – у спілкуванні з друзями, сили – у праці.

Попри брак часу, стреси та повсякденні справи, думки завжди виливає на папір поетичним словом. Улюблена цитата – «У кожної людини є руки, ноги, голова і 168 годин на тиждень, щоб досягти всього, чого вона справді прагне!» Дівчина не поспішає заміж, та хтозна, може, вже скоро знайдеться той, кому вона присвятить не лише свої вірші, а й своє життя.

 

Надія Копилець. Фото з мережі Інтернет

Надія Копилець

Нехай вас не вводить в оману тендітна зовнішність цієї жінки. Якщо вона обирає собі мету, то однозначно поцілить «в яблучко». Природня жіноча інтуїція та запозичений у чоловіків холодний розрахунок дають їй змогу успішно вирішувати надскладні завдання та знаходити вихід із найбільш заплутаних ситуацій. Вона ніколи не панікує та володіє унікальною здатністю до аналізу, а це, погодьтеся, велика рідкість для вродливих жінок.

Ще навчаючись у школі вона вела прямі ефіри на радіо, до того ж займалася рукопашним боєм й регулярно відвідувала тир. Свого часу була відомим молодіжним лідером. Практичний досвід, здобутий у журналістиці, доречно поєднався із психологічними теоріями вивченими в університеті – що і привело Надію у сферу політичного PR та медіа-консалтингу. Багато років вона прожила у столиці, де працювала в прес-службах ТОП-політиків Києва та України, паралельно займаючись громадською діяльністю і роботою у ЗМІ.

Кілька років тому Надія повернулася до рідного міста, бо вважає його ідеальним для виховання дітей. Розставляючи пріоритети, жінка надала перевагу затишній провінційності, аніж столичній буремності. Тож, тепер має чудову нагоду прищепити справжні «галицькі» цінності своєму синові Маркіяну.

Наразі Надія залишається одним із провідних експертів у сфері медіа-комунікацій нашого міста. Про майбутнє, каже: «якщо хочеш насмішити Бога, розкажи йому про свої плани», але однозначно пов’язує його із Файним містом.

Підкорити серце такої супер-блондинки, мабуть, не просто… Однак, вона і сама часто говорить: «хто не ризикує, той не п’є шампанського!», тож сміливцям варто спробувати.

 

Олена Кривицька. Фото з мережі Інтернет

Олена Кривицька

Ця дівчина звикла перемагати. Відома спортсменка народилася 23 лютого у російському місті Ростові, проте як фехтувальниця сформувалася у Тернополі. Окрім спорту, Олена досягла значних освітніх успіхів, закінчивши факультет іноземних мов ТНПУ ім. В Гнатюка, а після його закінчення вступила до ТНЕУ. До речі, буквально кілька днів тому Олена стала бронзовим призером етапу Кубка світу в Барселоні. Для дівчини ця медаль стала першою на Кубку світу в індивідуальному заліку.

Тренується фехтувальниця двічі на день – вранці та ввечері. Тренування, за словами спортсменки, займають більшу частину дня. В цьому виді спорту – з 13-ти років. Якщо є вільний час, ходить до театру. Полюбляє читати світову класику. Надає перевагу історичним романам і книжкам про кохання. Дівчина готова віддати пальму першості тому, хто виграє двобій у її серці.

 

Ірина Терлюк. Фото з мережі Інтернет

Ірина Терлюк

Тернопільська журналістка, телеведуча. День народження – 18 травня. Навчалась у Тернопільській ЗОШ №28. Вивчала українську філологію у ТНПУ імені В. Гнатюка. Працює редактором ньюзруму в регіональній філії Національної телекомпанії України – на каналі ТТБ.

Вона з тих, кого можна охарактеризувати словами радянського кіноперсонажа: «Спортсменка, комсомолка і просто красуня». Дівчина з «перчинкою» і добрим серцем. Таке поєднання, погодьтеся, трапляється рідко. Захоплення ще з музичної школи – гра на фортепіано. Вдома Ірина часто грає на цьому інструменті, саме так висловлює свої почуття.

Незважаючи на завантажений графік і 100-відсоткову віддачу своїй улюбленій роботі, Ірина знаходить час і на подорожі. На дозвілля любить відвідувати театр чи піти в кіно. Завжди знаходить час на друзів, яких в Іри, завдяки притаманній їй щирості та відвертості, чимало. А ще дівчина – завзятий грибник. Щороку з нетерпінням очікує грибного сезону, щоб вирушити до лісу.

У вільний час полюбляє читати книжки англомовних авторів, вдосконалюючи знання мови. «Коли життя дарує можливість – не пропусти її» – життєве кредо дівчини. У чоловіках цінує мужність, надійність і щирість. Хто ж дістане з неба зірку для телезірки?

 

Оксана Смільська. Фото з мережі Інтернет

Оксана Смільська

Журналіст, прес-секретар. День народження – 22 вересня. Головне джерело знань містян про спокій, правопорядок та безпеку нашого файного міста. Адже працюючи прес-секретарем нової патрульної поліції, саме вона інформує нас про діяльність відомства. Журналіст за покликанням – до цього реалізовувала його в редакції «Нової Тернопільської газети».

Жінка рідкісної витримки та організованості – професійна діяльність вимагає від неї бути на зв’язку практично 24 години на добу. Однак при цьому  вона (геній тайм-менеджменту!) залишається компанійською і відкритою до спілкування. Вільний час намагається проводити максимально змістовно – читає і подорожує. Любить відчувати сплески адреналіну, тож мріє про політ на повітряній кулі. Затята поціновувачка і знавець кави.

Попри шалену зайнятість, Оксана дуже жіночна і чуйна, хоча про це знають лише близькі й донечка, адже ці риси не для її роботи. Тому не виключено, що навіть у такому ритмі життя знайдеться місце і для закоханого серця.

 

Тереза Хорош. Фото з мережі Інтернет

Тереза Хорош

Водолій в душі і наяву. Народилася 5 лютого. Лікар за покликанням і за професією. Офтальмолог-мікрохірург, для якої очі – дзеркало не тільки душі, а й тіла. Професіонал: вміє говорити просто про складне і пояснювати непояснюване.

Має недозоване почуття гумору і талант переводити на сміх навіть те, від чого могло би бути сумно.

Любителька мандрів: не важливо далеких чи близьких, піших чи авіаційних, бо на її думку, враження – це єдине, що варто накопичувати в житті, все інше минуче. Пробувала жити в інших містах, але залишилася віддана Файному.

Надає перевагу простій їжі у будні і гурманить у вихідні й свята. В неробочий час завдяки двом донькам вдруге проживає дитинство.

Достеменно невідомо, чи є вільне місце у її серці, однак місце поряд на життєвій дорозі офіційно не зайняте.

 

Ольга Вінницька. Фото з мережі Інтернет

Ольга Вінницька

Тернопільський стиліст, імідж-консультант, експерт з розбору гардеробу, шопер або фахівець з покупок. День народження – 30 січня. Закінчила юридичний факультет ТНЕУ та Львівський університет внутрішніх справ, деякий час працювала юристом. Проте завжди прагнула творчості, тож пройшовши курс «Стиліст-шопер» відомого українського стиліста Роста Дікого, кардинально змінила рід діяльності.

Якщо ви відчиняєте шафу і бачите, що вам нічого одягти – вам до Олі. Дівчина переконана, що саме вдало підібраний одяг і гармонійний образ – запорука успіху. Вона закохана в красиві речі. Її гардероб повний різних аксесуарів, адже саме вони, на думку Олі, здатні внести «роздинку» в будь-який стиль.

Для Ольги її робота – це і професія, і захоплення, і хобі. Це те, що приносить їй задоволення. Улюблена фраза «Почніть любити себе – і вас полюбить весь світ».

А ще чарівна блондинка танцює сальсу, подорожує і постійно пробує щось нове.

 

Рита Христюк. Фото з мережі Інтернет

Рита Христюк

Сертифікований арт-коуч, арт-терапевт. Робота – прес-служба НР «ДІЯ» на Тернопільщині. Закінчила Тернопільську школу №6. Вивчала арт-терапію у Київському інституті раціонально-інтуїтивної психотерапії, а також навчалась у Харківському гуманітарному університеті.

Рита вважає, що ключ до розв’язання особистісних проблем кожної людини в тому, щоб проявляти себе творчо – малювати, створювати колажі, скульптури і об’ємні композиції, писати, фотографувати, співати, танцювати, ставити спектаклі. Як арт-терапевт вона допомагає людині осмислити творчий процес і його результат, побачити аналогії з внутрішнім світом, досвідом міжособистісних відносин, вирішити конкретні проблеми.

Дівчина – делікатна у ставленні до оточуючих і непохитна у відстоюванні своєї громадянської позиції. Як активний громадський діяч і патріот, вона переймається проблемами військових, які воюють на сході країни. Одна останніх її фраз: «Коли підіймаєш голову у небо, згадай тих, хто поклав своє життя заради тебе!»

 

Мар’яна Нестайко. Фото з мережі Інтернет

Мар’яна Нестайко

Тернопільська співачка. Закінчила Тернопільську обласну школу мистецтв імені І. Герети. Навчалась у Київському університеті культури і мистецтв.

Мар’яна вже 13 років невтомно радує своєю творчістю не лише рідне місто, а й усю країну. Їй підкорилися концертні майданчики США, Канади, Польщі та Італії. Також вона брала участь у популярному вокальному шоу «Голос країни». Нині працює над альбомом, який обіцяє здивувати новою якістю.

Дівчина захоплює публіку уже з перших нот. На сцені працює з шаленою самовіддачею, так, щоб «глядач прилип до крісла», інакше просто не вміє. Завжди, яким би не був настрій, намагається дарувати людям лише позитив. Як би не було важко, ніколи не опускає рук і дивиться в майбутнє з позитивом.

Мар’яну обурює, що інколи на неї дивляться як на «красиву обкладинку»: мовляв, якщо є зовнішні дані, то таланту вже й не треба.

Якщо б не було музики, займалася б танцями. На своїй сторінці у Фейсбуці дівчина пише про себе: «Співачка і шалено творча людина. Музика – це моє життя!» Незважаючи на її природну красу і талант, серце дівчини поки залишається самотнім.

 

Надія Калінчук. Фото з мережі Інтернет

Надія Калінчук

Головний режисер на каналі ІНТБ. День народження – 25 січня. Працює на каналі з дня його заснування. Творча, неординарна, креативна. І хоч завжди за кадром, контролювати «гарну картинку» – її робота.

З дитинства відвідувала чи не всі гуртки. Серед її хобі – музика, вокал, гра на музичних інструментах, спорт. Захоплення всього життя – східні танці та культура, через що дівчину ще називають тернопільською Шахразадою. Під час роботи на радіо на Новорічному корпоративі вона обрала собі роль східної красуні. Відтоді цей образ не покидає її. Навіть була автором радіопрограми «1000 і 1 рецепт від Шахразади».

Незважаючи на напружений графік, у житті Наді завжди є місце для танців. Яка б не була втомлена, завжди приходить у танцювальну студію, де не лише займається улюбленою справою, а й спілкується з подругами. І саме танець дає їй змогу підтримувати себе у відмінній фізичній формі.

Дівчина просто обожнює все екзотичне. Надія ще у пошуках свого Султана.

 

Топ-14 женихів

Андрій Підлужний. Фото з мережі Інтернет

Андрій Підлужний

Один з найзавидніших женихів, мегатворча особистість. Музикант, співак, композитор, продюсер, телеведучий, шоумен – які тільки ролі не приміряв на себе, усі йому вдаються. Закінчив Тернопільський експериментальний інститут психології за спеціальністю практична психологія. Дата народження – 2 лютого. Виховує сина Давида.

Свій творчий шлях розпочав у Тернополі у складі гурту «Нічлава-блюз» 1993 року в одному з перших в Україні джаз-клубів у Тернополі. Згодом був учасником гурту «Скрябін». У 1994 році вів рубрику «Муза» на телеканалі «1+1» у молодіжній програмі «Бомба». Заслужений артист України.

Пісні Андрія Підлужного, які виконують Тоня Матвієнко («А може ти», «Мавка»), Тіна Кароль («Ніжно», «Не дощ», «Шукай мене», «Закрили твої очі») ,«Скрябін» («Мовчати», «Спи собі сама»), а також «Вставай, Сонце!» давно стали хітами.

Кожен рядок його пісні врізається у самісіньке серце. Це відкрита рана, це почуття, які зможе зрозуміти тільки той, хто любив.

Та попри це Андрієві притаманне колосальне почуття гумору. Тривалий час, працюючи на каналі М1, Андрій вів програму «Новіе русскіе горкі» в образі діда Андрона, а згодом – «Молочні брати» з Іллею Мітьком з гурту «Леприконси». Як каже музикант, це була суцільна імпровізація, стьоб і приколи.

Крім музики, захоплюється спортом, зокрема силовим, і фехтуванням. Про себе каже: «П’ять років не курю. Хоча смалив по 4 пачки на день, не вживаю алкоголю! У 43 почуваюся 20-річним!»

 

null

Фото з мережі Інтернет

Василь Томчишин

Тернопільський красень, у якого чимало прихильниць, та однієї-єдиної ще не знайшов. Прагматик з романтичною душею. Засновник мистецького фестивалю «Ї». Дата народження – 11 січня.

Вивчав банківську справу у ТНЕУ. Його кар’єра розпочалась із роботи в команді небайдужої молоді ТМГО «Файне місто». Саме тоді Василь був ініціатором багатьох цікавих для молодіжного дозвілля проектів. Нині є керівником у Центрі громадського моніторингу та аналітики.

За що хлопець би не брався – в усьому досягне успіху. Любить Тернопіль, музику і подорожувати, бувати на літературно-мистецьких та музичних фестивалях. На дозвіллі читає постмодерністські твори, сам пише вірші і прозу. Охоче вчиться чомусь новому.

Найбільше боїться прожити життя намарно і втратити свою сім’ю. Мріє, щоб люди винайшли машину часу, телепортацію і ліки від смерті.

 

Микола Бажанов. Фото з мережі Інтернет

Микола Бажанов

Тернопільський актор та режисер, викладач. Дата народження – 15 червня. Попри те, що закінчив Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму, перемогла творча натура – і актор здобув ще й мистецьку освіту, закінчивши Київський університет культури і мистецтв

Він і Тібальт з «Ромео і Джульєтти», і Гриць з «Ой не ходи Грицю та й на вечорниці», Роландас із «Казки про Моніку» та Юда у «Ціною крові». Отримав відзнаку «За кращу головну чоловічу роль». Також проявив себе талановитим режисером, його комедійна вистава «Занадто одружений таксист» уже кілька років поспіль збирає повну залу глядачів.

Студенти називають його одним із найулюбленіших викладачів: вимогливий, але справедливий; його заняття позбавленні формалізму, натомість допомагають знайти самого себе.

Естетичне наповнення та глибина змісту – для Миколи це фундаментальні поняття у всьому. Він наділений тонким смаком, художнім баченням світу, при цьому залишається не відірваним від реальності. Актор уважно стежить за новинами в театральній сфері, вивчає нові віяння і намагається застосувати їх у професійній діяльності, постійно вдосконалюючи свій фах. Вважає, що вчитися потрібно все життя. Бере активну участь у соціальних проектах, зокрема щодо підтримки армії.

Веде здоровий спосіб життя, з пріоритетом на здорове харчування, захоплюється велоспортом. Надає перевагу європейській кухні, гурман ресторанної справи.

Попри те, що професія змушує бути весь час на виду, надмірної уваги до своєї персони Микола не любить. При поверхневому спілкуванні може справити враження досить замкнутої особистості. Але близьке коло стверджує, що він дуже щира людина і надзвичайно надійний друг.

 

null

Ростислав Небельський. Фото з мережі Інтернет

Ростислав Небельський

Цей хлопець із тих, які звикли досягати успіху. Тернопільський адвокат, перспективний юрист і громадський діяч. Дата народження – 14 травня.

Родом з Тернополя, але нині живе в Києві і працює у Верховній Раді України. Навчався в Національному юридичному університеті імені Я. Мудрого.

У 2014 році молодий Ростислав Небельський в Апеляційному суді переміг харківського міського голову Геннадія Кернеса і міськраду Харкова. Складна тяганина тривала цілий рік. Ще будучи студентом академії, Ростислав подав позов до суду з проханням визнати рішення міськради і розпорядження Кернеса про демонтаж пам’ятної дошки видатному українському мовознавцю й історику Юрію Шевельову незаконним. А вже у 2016 році адвокат виграв суд у тернопільської міської ради на чолі із Сергієм Надалом.

Отакий він, Ростислав, – завжди на боці правди. З таким, як-то кажуть, і в вогонь, і в воду…

 

Тарас Шумський. Фото з мережі Інтернет

Тарас Шумський

В його руках скрипка «говорить». Наймолодший з нашого списку найбажаніших женихів, студент 4 курсу Тернопільського музичного училища імені С. Крушельницької, скрипаль, лауреат багатьох конкурсів.

Народився у сім’ї музикантів-скрипалів. Батько – Тарас Шумський-старший – ще й композитор. Мама Надія – теж творча особистість. Наприкінці 90-х батьки Шумського-молодшого були основою популярного в Тернополі і за його межами гурту «Старе місто».

Тож не дивно, що й хлопцю передалися музичні здібності. Зі своєю скрипкою він нерозлучний. З її допомогою висловлює почуття та емоції.

«За свій успіх я дякую Богові», – пише хлопець у соцмережах. Тарасові 19 років, тож палкі шанувальниці ще мають час підкорити серце скрипаля.

 

 

Андрій Кір. Фото з мережі Інтернет

Андрій Кір

А цей хлопець не балуватиме кохану кавою, а водитиме її тернопільськими підземеллями. Це, звичайно, жарт. Але частина правди в ньому є. Бо Андрій займається важливими для життя міста речами. У складі ГО City project, яку очолює, він досліджує історичну спадщину, пов’язану з тернопільським замком та підземеллями, а попри те займається багатьма іншими проектами.

Андрій часто висловлює свої думки з приводу наболілих тем у соцмережах, має власну позицію щодо всього, що його оточує. Він точно знає, чого хоче від життя і в якому напрямку потрібно рухатися.

День народження – 6 грудня. Навчався в Тернопільскій ЗОШ №27. Закінчив два університети – ТНЕУ та ТНПУ імені В. Гнатюка. У вільний час відпочиває з друзями і фотографує міські пейзажі.

 

Андрій Вацик. Фото з мережі Інтернет

Андрій Вацик

Його називають інтелігентом без окулярів, справжньою «акулою пера». Тернопільський журналіст і фотограф, власкор УНІАН. Дата народження – 10 листопада. Навчався у Тернопільській українській гімназії. Закінчив ТНПУ імені В. Гнатюка.

У цьому чоловікові поєднуються гострий розум і чуйність, хитрість і доброта, схильність до аналітики і почуття гумору. Він нерозлучний із фотоапаратом, бо завжди в роботі. Сподіваємось, що вже незабаром знайдеться та, завдяки якій Андрій знайде час і на особисте життя

 

Олександр Тугарєв. Фото з мережі Інтернет

Олександр Тугарєв

Український спортсмен-віндсерфінгіст, майстер спорту міжнародного класу. Студент Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету. День народження – 15 липня.

Незважаючи на свій молодий вік (22 роки), хлопцю вдалося потрапити на Олімпіаду в Ріо і показати там значно кращий результат, ніж до нього робили представники України. У 2009 році на чемпіонаті світу серед молодших юнаків олімпійського класу Bic Techno 293, що проходив 23–30 серпня у Веймуті (Велика Британія), Олександр вперше в історії України ввійшов до Золотого флоту світу, посівши 54 місце зі 118-ти спортсменів.

Сашко – суцільний позитив. Попри лагідну вдачу, хлопець обрав непростий вид спорту. Зрештою, ставити собі завдання та виконувати їх – цілком у стилі юнака. Кидати виклик своїм можливостям, стихіям води і вітру – те, без чого він вже не може уявити свого життя. Хобі хлопця – музика.

До речі, за рейтингами телеканалу «1+1» Олександра визнано одним з найкрасивіших серед українців на Олімпіаді. «Серед найуспішніших та найспритніших українських олімпійців – чоловіки, які приваблюють жінок не лише своєю силою, а й красою», – відзначили експерти. Та юний серфінгіст зараз повністю присвячує себе спорту і поки що ще в пошуках коханої.

 

Сашко Алексєєв. Фото з мережі Інтернет

Сашко Алєксеев

Співак, актор, екс-учасник гурту «Тріода». День народження – 19 червня. Дитинство хлопця минуло в селі Чернилівка Підволочиського району. Закінчив Підволочиську музичну школу за класом фортепіано і вокалу, а також школу мистецтв у Підволочиському будинку школяра. З дитинства брав участь у музичних конкурсах, співав у церковному хорі. Навчався в ТНПУ імені В. Гнатюка на факультеті театрального мистецтв.

Виступаючи у складі «Тріоди», у 2013 році став суперфіналістом телешоу «Х-фактор». Згодом розпочав сольну кар’єру. Хлопець спробував себе і в комедійному жанрі. Був учасником Вищої української ліги КВК у складі команди VIP-Тернопіль та Ліги сміху «Ляпас».

Крім музики, давнє захоплення Сашка – спорт. З 2009 року тренується в клубі змішаних єдиноборств «Характерник» у Тернополі. А ще знімається в кіно. Акторська робота так сподобалася хлопцеві, що він відростив бороду і цілком змінив імідж, ставши таким собі мачо, від якого божеволіють жінки.

Та хоч прихильниць серед осіб прекрасної статі у Сашка чимало, його серце поки що ще не підкорила жодна з них.

 

Богдан Боденчук. Фото з мережі Інтернет

Богдан Боденчук

Ведучого телеканалу ТТБ та поета Богдана Боденчука добре знають у мистецьких колах. Хлопець постійно бере участь у творчих вечорах та мистецьких фестивалях. Окрім того, є автором поетичних збірок «Море» та «Постріл», учасником літературної студії «87». Закінчив ТНПУ імені В. Гнатюка. Крім основної роботи, працює вчителем у Ямпільській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Незважаючи на те, що народився хлопець 1 квітня, вдача у нього радше філософа-романтика, аніж коміка. Він добродушний і щирий – і зовсім не приховує це. Найбільше боїться зробити боляче близьким людям. Крім поезії, захоплюється малюванням. У дитинстві навіть мріяв стати художником, хоча батьки бачили Богдана хірургом.

Хлопець завжди в русі, адже постійно крутиться в ритмі новин. Проте в душі він – сімейна людина. У планах хлопця, як і в кожного справжнього чоловіка, – збудувати дім. Мріє «у старості, міцно тримаючи за руки дружину, йти біля цього моря. Чи стану відомим журналістом чи письменником, чи багатим – не так вже й важливо, важливо – прожити життя в гармонії з собою і з коханою людиною».

 

Роман Борщ. Фото з мережі Інтернет

Роман Борщ

Пластун та журналіст. Живе і працює в Києві. Вивчав журналістику у ЛНУ імені І. Франка. Закінчив також Технічний коледж ТНТУ імені І. Пулюя. День народження – 26 грудня.

Роман – справжній енерджайзер і, як кажуть друзі, айронмен. Завдяки своїй наполегливості, вмінню швидко і якісно виконувати редакційні завдання, Роман з радіоведучого перейшов на телебачення в Тернопільській ОДТРК. Та згодом талановитого хлопця помітили на одному з центральних каналів.

Романа в ефірі часто побачиш у вишиванці. Він цікавиться історією України, любить відвідувати цікаві місцини та невідомі куточки нашої країни. Сприяє цьому робота. У вільний час займається спортом, зокрема бігом.

UPD.  Як повідомив Роман редакції, його серце зараз вже зайняте – у ньому плекається любов до однієї-єдиної. Бажаємо щастя!

 

Михайло Чорненький. Фото з мережі Інтернет

Михайло Чорненький

Лікар-хірург-проктолог, фахівець з організації та управління охороною здоров’я і медичного права, юрист. Кандидат медичних наук. З відзнакою закінчив ТДМУ імені І. Горбачевського. День народження – 9 червня.

У свій час він вдало поєднував одразу дві сфери – політику та медицину. Михайло був депутатом міської ради попереднього скликання, а сьогодні є співвласником однієї із приватних клінік.

Незважаючи на такі солідні сфери зайнятості, Михайло має неабияке почуття гумору, що притягує до нього людей. До життя ставиться з іронією, любить посміятися від душі. У побуті цінує приємні дрібнички, любить проводити час із друзями, куштувати нові страви. Мріє купити літак.

Безмежно закоханий у Тернопіль, вважає це місто центром Західної України. Кохану носитиме на руках. Залишилось тільки відшукати її.

 

Володимир Грицина. Фото з мережі Інтернет

Володимир Грицина

Консультант у Center of European Diplomacy and Mediation, дипломат, маркетолог. День народження – 5 липня. Вивчав міжнародні відносини у ТІСІТ та маркетинг в Академія праці і соціальних відносин Федерації профспілок України. Володіє трьома мовами.

Захисник України. Брав участь у бойових діях на сході країни у складі 54-го Прутсько-Померанського окремого розвідувального батальйону (добровольчий курінь УНСО).

Він – успішний та працьовитий, справжній інтелігент. Та це не завадило йому тимчасово проміняти діловий костюм на військову форму. Воювати пішов добровольцем. Був учасником бойових дій у районі Маріуполя. Війна змінила його життєві погляди, та не змінила ставлення до людей. Там, далеко від рідного дому, був вражений підтримкою звичайних, як то кажуть «маленьких» українців.

Володимир завжди готовий шукати дипломатичний вихід із будь-якої, навіть найскладнішої ситуації.

В юності займався греблею і бойовими мистецтвами, які виховали в ньому мужність та безстрашність. Незважаючи на шалену зайнятість, Володимир знаходить час і для відпочинку – ходить у туристичні походи, катається на лижах. Хлопець у пошуках тієї, яка зможе підтримувати та вловити його шалений темп життя.

Джерело: ТеНьюс

На Тернопільщині чоловік обікрав сусіда

Василя Гнатюка судитиме суд присяжних