Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

З’явилося відео нападу на екс-депутата (відео)

В мережі опублікували відео, на якому видно напад на колишнього депутата.

Відео з камер спостереження, що на Театральному майдані виклав на своїй сторінці активіст Автомайдану Ігор Василів. Чоловік зазначав, що  напад на екс-депутата Ігоря Турського скоєно  між 15:50 і 16:10.

– Викладаю коротеньке відео з Театрального майдану, їх підстерігали досить довго, можливо хтось в цей час був на центральній площі і щось бачив, прохання допомогти, на відео видно що в цей час було досить багато людей, написав Ігор на свої сторінці у фейсбук.

Нагадаємо, 22 лютого у центрі міста невідомий поранив ножем депутата-вигнанця Ігоря Турського. Нападник втік. Потерпілого забрала бригада швидкої допомоги. Лікарі  констатували пошкодження ноги.

Поліцейські наразі встановлюють особу зловмисника та опитують свідків події. Вирішується питання про внесення даного факту в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 296 частина 4 ККУ – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Триває слідство.

За словами очевидців, неподалік стояло двоє чоловіків. Вони також побігли за нападником, пише Медіатор.

Олена Кравець розповіла, як її в Кварталі проміняли на тернополянку

Тернополяни критикують новий спосіб оплати за проїзд