Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Два тернопільських нардепи записалися у футболісти

Михайло Головко і Тарас Юрик увійшли до складу міжфракційного депутатського об’єднання  «Збірна народних депутатів України».

Відповідне подання оголосила Перший заступник Голови ВР Ірина Геращенко 9 лютого під час ранкового засідання.
Збірна народних депутатів України – це команда з футболу. До її складу входять: Юрій Береза, Андрій Павелко, Василь Яніцький, Григорій Шверк, Ярослав Єдаков, Геннадій Кривошея, Дмитро Лубінець, Тарас Юрик, Юрій Македон, Ярослав Москаленко, Дмитро Білоцерковець, Олександр Опанасенко, Олександр Данченко, Вадим Івченко, Іван Крулько, Микола Паламарчук, Павло Кишкар, Владислав Голуб, Михайло Головко.
Уже третій рік поспіль «Збірна народних депутатів України» бере участь у благодійних матчах з футболу на підтримку дітей з обмеженими можливостями, дітей-переселенців зі Сходу України та Криму. В листопаді 2017 року, «Збірна народних депутатів України» зайняла третє місце на міжпарламентському футбольному турнірі, обігравши команди Угорщини та Румунії.
Тарас Юрик у парламенті представляє Зборівський виборчий округ та входити до фракції Блоку Петра Порошенка. «Свободівець» Михайло Головко – Збаразький виборчий округ.

Учасник бійки під нічним клубом потрапив у реанімацію

Для 6 тернополян розпочалися головні змагання життя