Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині визначають, куди подіти майже 200 мільйонів гривень

Тернопільська обласна державна адміністрація розпочала відбір проектів, що у 2018 році будуть фінансуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Загально сума, на яку виділені кошти ДФРР складає 194млн. 751тис. 650 грн.

Які саме проекти пройдуть конкурсний відбір — визначає Регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР.
Робоче засідання вказаної комісії відбулося 21 лютого під головуванням заступника голови-керівника апарату Тернопільської облдержадміністрації Ігоря Вонса.
На розгляд комісії надійшло понад 100 інвестиційних проектів. Частина проектів спрямована на впровадження заходів з енергозбереження.
Члени комісії розглядають подані проекти, після чого буде проведене оцінювання та формування пропозицій до узагальненого переліку інвестиційних проектів, що можуть реалізовуватись у 2018 році за рахунок коштів ДФРР.
Під час засідання розглянули проекти, спрямовані на енергозбереження в освітніх закладах.
Також під час засідання оголошений конкурсний відбір (з 22 лютого по 3 березня 2018 року) інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР, а також додатковий конкурсний відбір інвестиційних програм за напрямками: енергоефективність державних і комунальних медичних закладів; озвиток спортивної інфраструктури.

Шестеро тернопільських суддів не пройшли фільтр громадського руху «Чесно»

Рай для авто на бляхах: у прикордонному місті знайшли 17 осіб, на яких зареєстровано 12,5 тисяч машин