Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ввечері в тернопільському парку невідомі жорстоко побили перехожого

Вчора в тернопільському парку перехожого побили за те, що у нього не було сигарет.

Вчора ввечері в парку “Топільче” жорстоко побили чоловіка. Група людей кинула його на землю та лупцювала. Допоміг йому тернополянин, який проходив повз, – пишуть Тернополяни.

Свідок цієї ситуації розповів про це анонімно в інтернет-спільноті “Тернопільські плітки”, щоб попередити про небезпечне місце інших тернополян. Відбувалося все поблизу екстрим-парку.

– Ввечері йду в парку, слухаю музику, перемикається пісня, чую сміється хтось попереду. Я посміхаюсь, веселий, гарний вечір. Піднімаю голову і що я бачу: стоїть група людей (орієнтовно 8-10 людей). Дві дівчини голосно сміються, троє хлопців б’ють одного хлопця, який лежить на землі. Троє одного кинули в ноги та б’ють. А ця зграя неадекватів з їхньої компанії за цим дивиться, не розбороняє їх, – розповідає автор допису.

23-річний сміливець ви рішив втрутитися та допомогти чоловіку. За його словами, хлопці в компанії були віком 18-19 років. Також він одразу помітив, що хулігани були під дією алкоголю. Небайдужий тернополянин почав говорити з ними та намагався заспокоїти.

Як з’ясувалося згодом, агресію компанії викликало те, що перехожий просто не мав цигарки.

– Але тут в ситуацію вривається дівчина і забирає того “бригадіра” і каже: “всьо, ми вже йдемо”. Потім ще фразочки в спину якісь кричали, але то вже був кінець діалогу з ними. Хлопець достатньо получив. Я запитав, що сталось. Ситуація була така: підійшли вони, запитали чи є сигарета, той відповів, що не було. Потім фраза: “ей, дядя, чого стартуєш до нас?”. Хлопець в них попросив вибачення і вже після того вони почали його бити, – каже свідок.

Чоловік, якого побили, відмовився викликати швидку. Як з’ясувалося згодом, хлопець, який втрутився у бійку, працює рятувальником в ДСНС.

На Зборівщині горіла будівля (фото)

На Тернопільщині розшукують зниклу психічнохвору пенсіонерку (фото)